(Liviu G. Stan) Nu vă fie frică! Uniți salvăm Republica Moldova

foto: infoprut.ro

foto: infoprut.ro
articol: Liviu G. Stan – infoprut.ro

Liviu G. Stan -  foto - facebook.com

Liviu G. Stan – foto – facebook.com

18 septembrie 2015

Primul lucru: Curtea de Apel de l-a declarat nevinovat pe George Simion, liderul Acţiunii 2012. Lui Simion i s-a făcut binemeritata dreptate. Mizeria antologică a interdicţiei rămâne însă pe obrazul autorităţilor de la Chişinău.

Al doilea lucru: în materie de credibilitate, Platforma DA e făcută pilaf. În materie de obscenitate publică a intenţiilor, Platforma DA funcţionează cu precizie de ceas elveţian: nu ratează nicio ocazie ca să-şi dea pe faţă arama de porcărie statalistă, statutul de himeră umplută cu paie. Cobaiul-şef pro-rus de la Ravnopravie, Klimenko, e cu ei, veteranii dopaţi cu umori moldoveniste aduşi în PMAN – totemul istoriografic al Unirii – vor să rupă oase de copii unionişti, un jurnalist talentat, şi cândva onest, metamorfozat şocant într-o maşinărie înverşunată de produs ipocrizie – Val Butnaru – lucrează vajnic în folosul tartorilor izolaţionişti. Cine ar mai trebui să apară selectiv în această şaradă grotească a Platformei DA, ca lotul înfometaţilor de control politic să fie complet? Poate că Stalin întors din mormânt? Stalin cu un trening de fâş din Turcia agitând balonaşe cu heliu care imită ţestele fraţilor Ţopa?

Al treilea lucru: sâmbătă, cu începere de la ora 17.00, duceţi-vă la marşul Uniţi salvăm Republica Moldova, duceţi-vă să-i daţi oxigen Republicii Moldova, donaţi-i oxigen, cereţi Unirea, singurul oxigen valid care mai poate readuce la viaţă Republica Moldova din acest înec al proiectului statal care coboară înfiorător spre momentul de maxim impact seismic – intrarea în incapacitate de plată.

Nu vă fie frică, apăsaţi până la podea pedala de curaj!

articol preluat de pe: http://infoprut.ro/