57 DE MĂSURI pentru protecția bucureștenilor și relansarea economiei, de competența Primăriei Capitalei

Conferință de presă alături de consilierii generali Stelian Bujduveanu - Consilier General al Municipiului București(PNL), Catalin Deaconescu(PNL) și Alexandru Gâdiuță (USR) - 17 mai 2020 (raportul măsurilor luate de Primăria Capitalei în criza sanitară generată de noul coronavirus și planul de măsuri pe care îl propunem pentru perioada care urmează) - foto preluat de pe www.facebook.com

Conferință de presă alături de consilierii generali Stelian Bujduveanu – Consilier General al Municipiului București(PNL), Catalin Deaconescu(PNL) și Alexandru Gâdiuță (USR) – 17 mai 2020 (raportul măsurilor luate de Primăria Capitalei în criza sanitară generată de noul coronavirus și planul de măsuri pe care îl propunem pentru perioada care urmează)

Le mulțumim jurnaliștilor prezenți!
Toți am făcut eforturi vocale ca să ne auzim cum trebuie. Distanțarea fizică de minim 1 metru și jumătate trebuie să ne intre în obișnuință ca să evităm contaminarea. Ne este greu și ne pare nefiresc. Dar trebuie să o facem ca să ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru.
Când vom scăpa de acest virus, ne vom strânge mâinile și îmbrățișa din nou.”
Nicușor Dan

foto si articol preluate de pe www.facebook.com

 

 57 DE MĂSURI pentru protecția bucureștenilor și relansarea economiei, de competența Primăriei Capitalei

I. Măsuri generale în domeniul sănătății

1. Coordonarea și verificarea decalărilor programului de lucru al marilor angajatori din zonele aglomerate, în special zona Pipera.

2. Scannere termice la principalele administrații ale primăriei, la centrele pentru relații cu publicul, în spitale și policlinici și în zonele aglomerate (în perspectivă zona Lipscani).

3. Protocoale de dezinfecție în instituțiile publice și în transportul public, inclusiv stațiile, care să prevadă intervalele la care se dezinfectează clanțe, mânere, lifturi, etc.

4. Testare periodică a cadrelor medicale, șoferilor din transportul public și funcționarilor care au interacțiune directă cu publicul.

5. Pentru parcuri și alte zone cu potențial de aglomerare (zona Lipscani când reglementările naționale o vor permite), stabilirea numărului maxim de persoane care pot intra și prin contorizare electronică pentru respectarea numărului maxim.

6. Comunicarea online cu cetățenii pentru actele emise de autoritate și simplificarea circuitelor administrative (de exemplu, implementarea Comisiilor de acord unic prevăzute în Legea construcțiilor).

cititi în continuare pe www.facebook.com/NicusorDan.ro:

II. Măsuri în domeniul sănătății în corelație cu poluarea

III. Măsuri în domeniul sănătății specifice spitalelor municipalității

IV. Măsuri în domeniul sănătății specifice parcurilor

V. Măsuri în domeniul mobilității

VI. Măsuri în domeniul economic

VII. Măsuri în domeniul educației

VIII. Măsuri în domeniul social

IX. Măsuri în domeniul cultural

 

17 mai 2020 – Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei, susținut de USR și PNL, și consilierii generali: Stelian Bujduveanu-PNL, Cătălin Deaconescu-PNL și Alexandru Gâdiuță-USR susțin o conferință de presa la sediul PNL.