(video) Dosar de politician: Cum a ajuns Gabriela Szabo să facă o carieră în administraţie şi cum a devenit cel mai bogat ministru din Guvernul Ponta

Gabriela Szabo - foto (captura video) - youtube.com

Gabriela Szabo – foto (captura video) – youtube.com
articol – B1.ro

Gabriela Szabo este cel mai activ membru al Guvernului și singurul ministru asupra căruia nu planează suspinciuni rezonabile de politicianism sau corupție. 

Fosta atletă internațională multi medaliată și-a găsit, la prima vedere, locul potrivit în fruntea ministerului Tineretului și Sportului. După ce s-a retras din activitatea sportivă, Gabriela Szabo a lucrat pentru Federația Română de Atletism timp de opt ani, dar și pentru Comitetul Olimpic și Sportiv Român. 

Szabo a acumulat astfel experiență în administrație iar în 2013 a devenit consiliera ministrului Tineretului, Nicolae Bănicoiu. Așadar, Gabi Szabo nu este tocmai un politician sadea deși este membru PSD. 

Ea a fost unul din foștii sportivi ai României, care l-au susținut fervent pe Victor Ponta la alegerile prezidențiale. 

Gabi Szabo a ratat însă intrarea în politica mare deși beneficiază de notorietate și de o imagine foarte bună. Actuala șefă a Tineretului și Sportului a candidat la alegerile pentru o funcție de deputat, alegeri pe care inexplicabil le-a pierdut. 

Szabo a ratat intrarea în Camera Deputaților după ce a pierdut alegerile parțiale organizate în mai 2014 în fața unui tânăr de 27 de ani, membru PNL, într-un colegiu din județul Ilfov. 

Aflați mai multe despre acest dosar din materialul video de mai jos. 

Dosar de politician: Cum a ajuns Gabriela Szabo să facă o carieră în administrație

articol preluat de pe http://www.b1.ro/