(video) Dosar de politician: Apropiaţii lui Sorin Frunzăverde sunt arestaţi pe capete la Caraş Severin

sorin frunzaverde

foto si articol – b1.ro

În ultimii trei ani, zeci de primari, funcționari, șefi de instituții și apropiați ai baronului Frunzăverde au fost săltați de procurorii DNA. Procurorii se apropie periculos și sigur de Frunzăverde.

Adrian Chebuţiu este o cunoștință veche a șefului CJ Caraș Serverin. Liberalul Frunzăverde a fost angajat de Chebuţiu ca specialist IT (cu ghilimele de rigoare) la uzina UCM Reșița, unde Chebuțiu era director. Se întâmpla în perioada 2006- 2007, în care Frunzăverde și-a pierdut funcția de ministru al Apărării în guvernarea Tăriceanu.

Frunzăverde era șomer iar prietenul Chebuţiu i-a dat câteva mii de euro pe lună drept ajutor. Firește, Frunzăverde i-a fost recunoscător peste ani acestui Chebuţiu, care a fost implicat în numeroase dosare.

În ianuarie acest an, Chebuțiu a fost arestat pentru devalizarea a peste 17 milioane de euro din patrimoniul uzinei. Chebuțiu nu ar fi achitat datoriile UCM Reșița, care fuseseră eșalonate inițial de către stat. Plecarea precipitată a lui Frunzăverde din PDL la PNL din primăvara anului 2012 are legătură evidentă cu declanșarea la Caraș a mai multor investigații.

Dosar de politician: Apropiații lui Frunzăverde, arestați la Caraș Severin

articol preluat de pe http://m.b1.ro