Rise Leaks

foto - riseproject.ro

foto si articol – riseproject.ro
30 iulie 2015

foto - facebook.com/RiseProjectRo

foto – facebook.com/RiseProjectRo

Vă punem de astăzi la dispoziție un sistem confidențial și securizat prin care puteți să contribuiți la investigarea corupției și crimei organizate. RISE LEAKS folosește platforma software a Globaleaks și vă permite să ne trimiteți documente în mod confidențial.

RISE Project este o comunitate de jurnalişti, programatori și activiști. Investigăm crima organizată și corupția care afectează România și țările din regiune.

RISE Project dezvăluie conexiuni ascunse dintre organizații criminale, politicieni și afaceriști – folosind tehnici avansate de investigație și tehnologii de analiza informațiilor. Obținem documente din zone offshore și analizăm volume mari de informatie. Apoi, creăm baze de date și punem cap la cap un puzzle pe care ei vor să-l ascundă.

RISE Project nu este doar o platformă de publicare a investigațiilor, ci și un program de vizualizare interactivă a intereselor nevăzute din Romania. Este o expunere grafică de persoane, afaceri, litigii și legături – care crește continuu, scoțând la lumină rețele subterane. RISE Project este o arhivă vizuală, un index al timpurilor noastre.

foto - facebook.com/RiseProjectRo

foto – facebook.com/RiseProjectRo

articol preluat de pe http://www.riseproject.ro/