Unirea TV

Unirea TV - foto: facebook.com

Unirea TV

foto: facebook.com
articol: unirea.tv

 

Suntem organizațiile civice care militează pentru reunificarea pașnică a Republicii Moldova cu România, ajutate de un grup important de jurnaliști cu experiență.

Am decis să pornim acest proiect deoarece nu putem sta cu mâinile în sân, așteptând ca altcineva să ia atitudine împotriva propagandei care se duce, în special în Republica Moldova, împotriva valorilor europene și democratice și, mai ales, împotriva idealului reîntregirii românilor de pe cele două maluri ale Prutului.

Astăzi, mai mult ca oricând, forța mass-media este uriașă și, de aceea, un punct de vedere alternativ, liber de interesele politicienilor de la Chișinău și de constrângeri economice, este absolut necesar.

Fără mari mijloace tehnice, bazându-ne strict pe donații și granturi transparente, dorim să producem și să difuzăm în spațiul mediatic din cele două state românești produse pentru posturile de radio și televiziune.

Proiectul a fost lansat la sfârșitul lunii februarie 2016, iar la sfârșitul lunii iulie, suntem siguri că avem licențele de emisie care să ne permită transmiterea mesajului către populație.

Ne mai trebuie un singur ajutor. Ajutorul Dvs. – fiți alături de noi! Implicați-vă prin donații și prin răspândirea mesajului privind lansarea Unirea.TV!

articol preluat de pe: unirea.tv