Un partid fără prinţipuri… va să zică că nu le are

rezistentapntcd

Cristina Andrei – taranista-wordpress.com

Este vorba, desigur, despre mascarada PNŢCD juridic, în fruntea căruia se află Aurelian Pavelescu – a cărui lipsă de principialitate este vizibilă cu ochiul liber (pentru cei ce au ochi să vadă), dar şi confirmată în înregistrarea de mai jos (pentru cei ce au urechi să audă, de pe la minutul 7 încolo).

Înregistrarea din şedinţă a fost dată publicităţii de Dan Moraru, vicepreşedinte al PNŢCD juridic, care a propus Comitetului Naţional de Conducere (CNC) al partidului în cadrul întrunirii din 4 decembrie 2014 ca imobilul aparţinând PNŢCD din Str. Clemenceau nr. 9 să fie vândut prin licitaţie publică – o idee respinsă categoric de Aurelian Pavelescu:

Vanzarea sediului PNTCD

Concomitent cu şedinţa CNC,  peste 50 de ţărănişti au protestat în faţa sediului central al PNŢCD faţă de această vânzare (detalii despre protest aici). Amănunte despre “Cazul Clemenceau” veţi găsi în articolul “Strada Clemenceau nr. 9 – sediul istoric al PNŢCD. Pe urmele adevărului”.

Despre actele şi faptele preşedintelui juridic Aurelian Pavelescu am mai scris de-a lungul timpului pe acest blog.O mostră recentă, foarte grăitoare în sensul relevării “principiilor” după care se conduce preşedintele juridic al PNŢCD găsiţi în articolul “Consecvenţa lui Pavelescu faţă cu amnezia ţărăniştilor aplaudaci”.

Pavelescu NU e PNTCD!

articol preluat de pe https://taranista.wordpress.com