Turcescu, apel pentru înfiinţarea “Partidului Facebook”. Miza – 50.000 de like-uri

robert-turcescu-400x200

foto si articol – paginadepolitica.ro

Jurnalistul Robert Turcescu, realizator al emisiunii “100%”, la Naşul TV, a lansat acum două ore un apel pe Facebook pentru solidarizarea tuturor celor care doresc înfiinţarea unui partid “antisistem”. Numele provizorii propuse pentru o astfel de formaţiune sunt “Partidul Forţa Bună” sau “Partidul Facebook”. “Îmi doresc sa pun umarul la concretizarea unei astfel de idei din dorinta de a schimba in bine viata politica din Romania si de a reusi construirea unei punti solide intre romanii din tara si din afara granitelor ei” este mesajul lui Turcescu publicat pe pagina de facebook cu numele “Partidul Forţa Bună”. Propunerea sa are însă nevoie de o condiţie pentru a deveni realitate – ca pagina de Facebook recent înfiinţată să strângă cel puţin 50.000 de like-uri până la sfârşitul anului.

10520382_853969911309246_173702341579840762_o

Iată apelul integral al lui Robert Turcescu:

Vorba lunga, saracia omului! Asa ca voi fi scurt: daca adunam pina la sfirsitul anului 2014 pe aceasta pagina cel putin 50.000 de like-uri inseamna ca avem sansa si dorinta de a lansa o noua formatiune politica in Romania: partidul “Facebook”. De fapt, un partid al celor care au avut in alegerile prezidentiale din 2014 un cuvint foarte greu de spus. Un partid numit PROVIZORIU “Partidul Forta Buna” (din dorinta de a identifica acronimul FB cu reteaua de socializare Facebook, evident!). Deocamdata va propun sa lasam pe mai tirziu dezbaterile despre doctrina si ideologie, chestiunile organizatorice si altele. Vom avea timp sa ne gandim la ele, sa dezbatem asupra lor, sa polemizam sau sa votam ori sa comentam ONLINE ce si cum. Provocarea pentru inceput este SA ADUNAM pe aceasta pagina cel putin 50.000 de like-uri pina la sfirsitul anului! Daca se va intimpla asa inseamna ca exista baza lansarii unui astfel de proiect si speranta depasirii spatiului virtual pentru concretizarea ideii. Deci? Fight, like and share!

P.S. Anunt de la bun inceput ca nu ma bate gindul unei cariere politice, dar imi doresc sa pun umarul la concretizarea unei astfel de idei din dorinta de a schimba in bine viata politica din Romania si de a reusi construirea unei punti solide intre romanii din tara si din afara granitelor ei.

Robert Turcescu, jurnalist
Cu Dumnezeu, inainte!

articol preluat de pe http://www.paginadepolitica.ro