PROTEST LA METROU, după ce Metrorex a anunțat majorarea tarifelor: “Metrorex ne FURĂ!”

protest metrou

foto si articol – b365.ro

Bucureștenii au protestat, joi, împotriva deciziei Metrorex de a scumpi prețul călătoriilor și de a elimina abonamentele de 62 de călătorii. Metrorex susţine însă că a decis eliminarea abonamentului cu număr limitat de călătorii, deoarece bucureştenii au făcut petiţii, fiind nemulţumţi de acesta.

Mai mulți bucureșteni au protestat, joi, împotriva deciziilor Metrorex privind creşterea tarifelor de călătorie cu metroul şi eliminarea cartelelor cu 62 călătorii.

O serie de fotografii publicate pe Facebook arată că protestatarii au avut bannere cu mesajele: “Metrorex ne fură!” și “Scumpiri nejustificate. Licitații trucate”

Reamintim că, Metrorex a anunţat, pe 11 martie, că va majora tarifele de călătorie cu metroul cu până la 33%, de la 28 martie. Creşterea tarifelor este cuprinsă şi într-o anexă a unui ordin al Ministrului Transporturilor. Totodată, instituţia a anunţat că va elimina cartelele lunare de 62 de călătorii, unele dintre cele mai folosite abonamente, care se vând acum cu 50 de lei.

articol preluat de pe http://www.b365.ro/