Ion Iliescu, agresat din nou. Un tanar i-a strigat “Criminalule! Au murit degeaba pentru tine, vei fi judecat de istorie”

alexe (1)

Ion Iliescu a fost agresat verbal in timpul unei conferinte. Un tanar ( Alexandru Alexe) a strigat in repetate randuri catre el “criminalule” inainte sa fie scos cu forta din sala.

alexe1

Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 a organizat masa rotunda 25 de ani de libertate, la care au participat presedintele IRRD, Ion Iliescu; presedintele Consiliului Stiintific al IRRD, acad. dr. Dan Berindei; presedintele ICR, Lilian Zamfiroiu.

In timpul conferintei, un barbat a patruns in sala si a inceput sa strige “Criminalule!” catre Ion Iliescu. Protestatarul a fost scos cu greu din sala.

iliescu

“Iliescu, judecat pentru sangele varsat
Unde e dosarul Revolutiei?
Cine a tras in 21-22?
Ai pacalit un sfert de veac un neam intreg
Criminalule! Au murit degeaba pentru tine!
Daca nu vei fi judecat de noi, vei fi judecat de istorie si de urmasii mei”, i-a strigat tanarul, alaturi de care se afla o doamna mai in varsta. Acestia aveau si un banner pe care l-au afisat

ALEXE

“Este o manipulare”, a raspuns Ion Iliescu, care a baut dintr-un pahar de apa inainte de a reveni la discursul sau.

Pentru fostul presedinte nu este prima data cand e agresat in preajma datelor la care a avut loc Revolutia din 1989. In 2008, un incident similar a avut loc in cadrul ceremoniilor din Piata Revolutiei.

articol preluat de pe http://stirileprotv.ro/

foto http://www.presalibera.net/

Din aproximativ aceiasi serie, daca doriti sa revedeti,

ILIESCU INJURAT in fatza: ESTI UN VIERME, ESTI UN CRIMINAL, BA ANIMALULE

Ion Iliescu injurat de ziua lui de tinerii romani

Cristian Paturca (1964 – 2011) – Mai Animalule