Declic – Politia Animalelor

foto preluat de pe www.facebook.com

Declic – societatea civilă în acțiune

foto preluat de pe www.facebook.com
articole preluat de pe www.declic.ro

 

 

Declic – societatea civilă în acțiune

Declic este o comunitate de cetățeni ce militează pentru o societate mai dreaptă. Punem puterea în mâinile oamenilor pentru a consolida democrația din România și reunim forța comunității pentru echilibrarea balanței de putere dintre cetățean și stat. Implica-te!

Comunitatea Declic este creată din sute de mii de oameni obișnuiți, care trăiesc în România sau în diaspora. În prezent, +250 000 de membri activi militează pentru o societate mai dreaptă.

Campaniile Declic sunt conduse de valorile noastre, nu de politica de partid. Declic este, și va rămâne mereu, o comunitate independentă. Membrii Declic provin din cele mai diverse medii și ceea ce ne aduce împreună este credința noastră comună în echitate, compasiune și curaj.

Ne-am implicat în cauze diverse și împreună am reușit să câștigăm lupte cu puține șanse de reușită. Retragerea certificării pentru produsele din lemn ilegal, provenit din pădurile noastre, e doar un exemplu. Salvarea râului Nera de la distrugere, este un altul.

Astăzi, comunitatea Declic lucrează împreună pentru a crea ceea nu putem pe cont propriu: o societate, o economie și o democrație care să funcționeze pentru noi, oamenii de zi cu zi, respectând planeta pe care trăim.

În cei doi ani de la lansare, Declic a devenit cea mai puternică comunitate de cetățeni din țara noastră. Ne preocupă mediul – natural și social, ne preocupă educația, sănătatea, drepturile omului și valorile democratice. Dacă ești pe aceeași frecvență cu noi, am fi bucuroși să te avem alături. Implică-te și tu în comunitate.

cititi mai multe despre Comunitatea Declic aici!

Declic - societatea civilă în acțiune - foto preluat de pe www.facebook.com/de.clic.ro

Declic – societatea civilă în acțiune – foto preluat de pe www.facebook.com/de.clic.ro

 

PETIȚII CU MIEZ DE SCHIMBARE

 

CAMPANII ACTIVE

Initiaza o campanie

Știri

Blog

Donează