Boicot la produsele SCHWEIGHOFER!

Boicot la produsele Schweighofer - foto:  facebook.com

Boicot la produsele Schweighofer

foto: facebook.com
articol: de-clic.ro

 

Către: Magazinele de bricolaj Arabesque, Brico Depot, Dedeman, Leroy Merlin

Campanie inițiată de
Hans Hedrich

Arabesque, Brico Depot, Dedeman, Leroy Merlin renunțați de urgență la comercializarea produselor de lemn ale firmei HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER!

Certificatul de sustenabilitate FSC al companiei austriece a fost retras definitiv pentru că firma prelucrează lemn tăiat ilegal sau furat!

 

Semnați aici petiția Boicot la produsele SCHWEIGHOFER!

 

De ce este important?

Controversata firmă de prelucrare a lemnului, HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER este cunoscută pentru achiziționarea și procesarea de lemn tăiat ilegal sau furat. Aceasta își desface produse precum panouri din lemn de molid, brichete, peleți în lanțurile de magazine de bricolaj din România.

Atâta timp cât există probe că lemnul livrat magazinelor NU provine din surse legale și sustenabile, conform standardelor FSC CoC (Forest Stewardship Council – Chain of Custody), magazinele de bricolaj trebuie să renunțe la comercializarea produselor SCHWEIGHOFER.

Altfel, își pierd credibilitatea și riscă sa devina ele însele obiectul unor cercetari penale. Lanțul de supermarketuri SPAR din Austria a renunțat din iunie la produsele SCHWEIGHOFER. Comercianții români pot contribui și ei la responsabilizarea producătorilor și la salvarea pădurilor României.

Semnați aici petiția Boicot la produsele SCHWEIGHOFER!

articol preluat de pe: de-clic.ro