Willie Nelson vrea să lanseze un brand de produse pe bază de marijuana

willie-nelson

foto si articol – Mediafax

Cântăreţul de muzică country Willie Nelson vrea să lanseze un brand de produse pe bază de marijuana, dar şi un lanţ de magazine specializate, sub denumirea “Willie’s Reserve”.

Willie Nelson promovează legalizarea marijuanei în Statele Unite ale Americii şi a şocat publicul american în 2010, după ce a mărturisit, în timpul emisiunii “Larry King Live” de pe postul CNN, că fumează în mod regulat canabis. De asemenea, el a fost arestat de mai multe ori pentru posesie de marijuana, potrivit contactmusic.com.

Legenda muzicii country vrea acum să-şi laseze propriul brand de marijuana, precum şi un lanţ de magazine în statele americane unde consumul acestei substanţe a fost legalizat. Magazinele ar urma să fie deschise în 2016.

Cântăreţul în vârstă de 81 de ani a făcut acest anunţ săptămâna trecută, la festivalul South by Southwest din Austin, informaţia fiind confirmată de purtătorul de cuvânt al brandului, Michael Bowman.

Bowman a spus că proiectul reflectă pasiunea lui Nelson pentru marijuana, adăugând că acesta “şi-a petrecut întreaga viaţă în sprijinul canabisului”.

“Este un punct culminant al viziunii lui Willie şi al întregii sale vieţi. Cred că niciunul dintre noi nu am fi putut prevedea cât de repede vor cădea piesele de domino odată ce vor începe să cadă (din punct de vedere al legalizării consumului de marijuana, n.r.)”, a mai spus Bowman.

Willie Nelson, născut pe 30 aprilie 1933, este un cântăreţ, compozitor, scriitor, poet, actor şi activist american recompensat cu 10 premii Grammy. Aflat la o vârstă respectabilă, Willie Nelson continuă să susţină concerte şi să participe la evenimente în scopuri caritabile alături de alţi muzicieni renumiţi, precum Bob Dylan, Neil Young şi Dave Matthews. Considerat un adevărat star al muzicii country, Willie Nelson a abordat pe cele mai recente albume ale sale şi alte stiluri muzicale, precum reggae, blues, jazz şi folk.

articol preluat de pe http://www.mediafax.ro/

Willie Nelson, Sister Bobbie – Summer of Roses / December Day

sursa – https://www.youtube.com