(video) Protest Metrorex #nefura. Interviu cu Alexe Alexandru

protest metrorex

foto – captura youtube.com
sursa – youtube.com

 

Comunitatea “Uniti Salvam”, impreuna cu grupul civic “Nefiresc” au organizat joi (19.3.2015) si sambata (21.3.2015) doua actiuni de protest vizavi de decizia controversata a Metrorex de a cumpara 51 de vagoane din Spania in detrimentul celor romanesti si a scumpirilor nejustificate, impreuna cu retragerea din circulatie a popularei cartele de 62 de calatorii.

Metrorex este o regie autonoma de stat care ia bani de la buget (populatie), din spatii publicitare, din chiriile spatiilor comerciale si din fonduri europene:foarte multi bani.
Metrorex se plange, totusi, ca este in pierdere si trebuie, astfel, sa scumpeasca IAR tarifele de calatorie.
Metrorex isi bate joc de noi si ne ia de prosti!

Vorbim de aceeasi Metrorex care deunazi a dat un contract de publicitate pentru noua magistrala, din fondurile europene primite, in valoare de 114.000 de euro, unei firme cu un singur angajat!
Metrorex isi bate joc de noi si ne ia de prosti!

Metrorex a decis sa cumpere inca 51 de vagoane CAF din Spania, desi cele recent achizitionate, IDENTICE, au venit cu piese lipsa sau defecte, au intarzieri si defectiuni constante la frane sau piese interne (acum cateva zile a cazut din tavan, intre calatori, o placa masiva de metal).
Metrorex isi bate joc de noi si ne ia de prosti!

Metrorex spune ca a scot una dintre cele mai folosite cartele (cea de 62 de calatorii) la… tineti-va bine… cererea calatorilor. Poate pentru ca saracii, fiind nemultumiti de cartela asta nu se puteau orienta catre alta, fiind dependenti, probabil, de cumpararea ei :|
Dupa ce peste 16.000 de cetateani au semnat petitii de revenire in circulatie a cartelei de 62 calatorii, Metrorex a revenit cu o alta explicatie: ca scumpirile ar fi fost mai mari daca o pastrau.
Metrorex isi bate joc de noi si ne ia de prosti!

Metrorex este una dintre cele mai profitabile regii autonome, cu practic zero “fentare” a platii de catre calatori, cei mai cinstiti parteneri ai regiei!
In schimb declara ca vor sa aduca tarifele la media europeana, in coditiile in care suntem la coada Europei ca venituri!!!
METROREX #NEFURA SI #NEIADEPROSTI
Rusine!
► Link-uri:
• Comunitatea “Uniti Salvam”: https://www.facebook.com/comunitateau…
• Grupul “Nefiresc”: https://www.facebook.com/nefiresc

articol preluat de pe https://www.youtube.com