Nicușor Dan: Mi-am depus astăzi candidatura pentru Primăria Capitalei pentru alegerile din 9 iunie. Mulțumesc încă o dată bucureștenilor, voluntarilor și partidelor care mă susțin.

foto preluat de pe www.facebook.com/NicusorDan.ro

foto si articol preluate de pe www.facebook.com/NicusorDan.ro

25 aprilie 2024

 

Nicușor Dan: Mi-am depus astăzi (25 aprilie 2024) candidatura pentru Primăria Capitalei pentru alegerile din 9 iunie. Mulțumesc încă o dată bucureștenilor, voluntarilor și partidelor care mă susțin.

Mi-am depus astăzi candidatura pentru Primăria Capitalei pentru alegerile din 9 iunie.
Mulțumesc încă o dată bucureștenilor, voluntarilor și partidelor care mă susțin.

Campania asta este despre nivelul de viaţă al bucureştenilor, care înseamnă transport public, înseamnă apă caldă şi căldură, înseamnă trafic, înseamnă reţea sanitară şi multe, multe altele, dar mai ales este despre valori.

Pentru că acele cinci milioane de oameni care au plecat din România, unii dintre ei au plecat de sărăcie, dar mulţi dintre ei au plecat pentru că n-au mai suportat nedreptatea, n-au mai suportat ca instituţiile să acţioneze împotriva lor, ca instituţiile să acţioneze pe persoană fizică.

Închei cu sloganul preluat de Liga Studenţilor în anii ’90 de la Avram Iancu: „Nu ne-am luptat pentru jucării!”

 

LIVE de la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei.

 

 

cititi si:

- Nicușor Dan, primarul bucureștenilor și candidat independent la Primăria Capitalei

- Nicușor Dan: Principalele realizări ale administrației noastre

- (Catiușa Ivanov) – Nicușor Dan, despre lupta cu rechinii imobiliari: Cel mai mult într-un proces mi s-au cerut despăgubiri de 75 milioane lei pe persoană fizică / Ce restanțe are primarul după 3 ani de mandat