Nicușor Dan – Jurnal de campanie electorală (23 septembrie 2020)

foto preluat de pe www.facebook.com/NicusorDan.ro

foto si articole preluate de pe www.facebook.com/NicusorDan.ro

 

Nicușor Dan – Jurnal de campanie electorală (23 septembrie 2020)

Bucureștenii plâng după apa caldă, iar actualul primar, Gabriela Firea, dansează Jerusalema, acasă, în Voluntari.

Bucureștenii merg cu tramvaiele aglomerate și ruginite, iar primarul Firea merge cu coloană oficială de la Poliția Locală, tot acasă, în Voluntari.

Cu ajutorul nostru, al bucureștenilor, Gabriela Firea va deveni „fostul primar” și se va putea dedica exclusiv dansului, fără să mai facă naveta în București.

Pe 27 septembrie, votăm și pornim Noul București!

foto preluat de pe www.facebook.com/NicusorDan.ro

foto preluat de pe www.facebook.com/NicusorDan.ro

 

Nicușor Dan: Grotescă și revoltătoare propaganda PSD pentru alegerile de duminică din București!

„Nu vota cu creierul”! Asta le spun șefii de sindicat din STB angajaților STB, așa înțeleg acești șefi – puși pe lista PSD pentru Consiliul General al Capitalei – să mobilizeze lumea la vot pentru actualul primar și partidul ei. Și asta se întâmplă în 2020, într-o autobază STB din București, care a fost practic transformată în sediu de campanie PSD.

Cu Firea și PSD, ne-am întors în 1990, la Iliescu și FSN, la securiștii care-i puneau pe muncitori să scandeze „Noi muncim, noi nu gândim!”.

Și, de asemenea, cu Firea primar, s-a impus în primărie legea tăcerii, pe baza căreia s-a extins caracatița corupției cu care ne luptăm astăzi. Într-o notă de serviciu datată 10 august 2018, exact în ziua în care guvernarea PSD gaza și bătea bucureștenii în Piața Victoriei, Firea a impus șefilor din primărie și tuturor directorilor de instituții din subordinea PMB să nu dea niciun fel de informații sau documente Consiliului General al Municipiului București fără acordul ei expres.

Așa se construiește un sistem corupt și risipitor, care îi îndeamnă pe oameni să nu gândească și, atunci când e nevoie, le interzice să vorbească.

Vă aștept duminică la vot, ca să învingem împreună această administrație a dezastrului, care umilește bucureștenii și care și-a bătut joc de potențialul Capitalei!

În direct despre propaganda electorală mincinoasă și ilegală a PSD, care ne întoarce în anii ’89-’90

Publicată de Nicușor Dan pe Miercuri, 23 septembrie 2020

 

 

Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu, ultimul interviu înainte de confruntarea cu Gabriela Firea

Liderul PLUS Bucureşti Vlad Voiculescu şi candidatul susţinut de USR-PLUS-PNL pentru Capitală, Nicuşor Dan, vor fi prezenţi joi, de la ora 13.00, la Adevărul Live în ultimul interviu cu cei doi înaintea alegerilor locale de duminică.

 

Nicușor Dan: De vorbă cu Marius Manole despre cultura din București

Am stat de vorbă cu Marius Manole despre cât de mare nevoie de ajutor are cultura din București.

Suntem amândoi preocupați de soarta teatrelor și am încercat să aflu de la un profesionist ce crede că ar trebui făcut mai întâi.

Eu vreau să susțin proiectele independente, dar în egală măsură să găsesc fonduri pentru a finanța cât mai bine teatrele.

Susținerea actelor de cultură veritabile se numără printre prioritățile mele la Primăria Capitalei.

Am ajuns la concluzia că sunt foarte multe de făcut, inclusiv să ducem cultura cât mai aproape de oameni, în cartiere.

 

Nicușor Dan: Mulțumesc, Șerban Pavlu, pentru susținere!
Ne vedem duminică la vot!

 

Nicușor Dan: Îndemn la vot de la Mihai Călin
Mulțumesc, Mihai Călin!

 

Nicușor Dan: Oana este o veche și foarte bună prietenă și vreau să-i mulțumesc pentru ce face. Oana, promit să fiu la înălțimea cuvintelor frumoase pe care le-ai folosit și la înălțimea lucrurilor minunate pe care le-ai realizat.

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 24 septembrie 2020

 

Nicușor Dan: Îi mulțumesc doamnei Ana Blandiana pentru cuvintele frumoase și sunt onorat de susținerea unei personalități cu o asemenea istorie de luptă împotriva comunismului și urmașului acestuia, pesedismul.

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 24 septembrie 2020