Vino la vot! E Bucureștiul tău

Alegeri Locale 27 septembrie 2020 - foto preluat de pe www.facebook.com/NicusorDan.ro

foto si articole preluate de pe https://www.facebook.com/NicusorDan.ro/

27 septembrie 2020

 

Vino la vot! E Bucureștiul tău

Nicușor Dan: Am primit sesizări din partea alegătorilor că se descurcă mai greu cu buletinul de vot pentru primar

Vă reamintesc că pe buletinul de vot pentru Primarul Municipiului București:
- candidații independenți nu au siglă electorală, ci mențiunea CANDIDAT INDEPENDENT
- cei patru candidați independenți ne regăsim la finalul listei, paginile 2 și 3
Căutați cu răbdare și alegeți candidatul preferat! Este important să distribuiți acest mesaj pentru a-i ajuta pe cei care merg la vot!

https://newsweek.ro

 

Nicușor Dan: Este vremea să ne mobilizăm, împreună cu familia și prietenii, și să votăm pentru un București modern. Va fi o zi victorioasă pentru orașul nostru!

 

Nicușor Dan: Invit bucureștenii să se exprime la vot în număr mare

Invit bucureștenii să se exprime la vot în număr mare. Ei pot pune acest oraș pe direcția bună.

 

Nicușor Dan: Mă bucur să văd că datele oficiale arată o prezență mare a tinerilor la vot, un electorat care poate decide schimbarea în bine a Bucureștiului. Haideți cu toții să votăm, este o zi a victoriei!

 

Nicușor Dan: Am votat azi cu gândul la Bucureștiul de mâine. Am votat pentru potențialul extraordinar pe care-l are Capitala României, pentru veniturile mai mari ale bucureștenilor, pentru un transport mai rapid, pentru un aer mai curat

Am votat pentru toate generațiile Capitalei și pentru toate familiile bucureștene. Am votat pentru noi creșe și grădinițe, pentru educație mai bună, pentru îngrijirea sănătății la standarde europene. Am votat pentru siguranța bucureștenilor și am votat pentru o Capitală a șanselor egale, în care fiecare om să se simtă respectat și apreciat.

Am votat pentru o administrație locală cinstită, pentru o primărie care spune adevărul și pentru o municipalitate eficientă, care poate să ofere servicii publice normale, începând cu apa caldă.
Îi îndemn pe toți bucureștenii să vină la vot! Dacă iubiți acest oraș și țineți la viitorul lui, veniți la vot!

Votul de azi poate fi un vot istoric pentru București. Poate fi votul care deschide ușa mare a Primăriei pentru toți bucureștenii, votul prin care bucureștenii își iau Primăria înapoi!

Am votat azi cu gândul la Bucureștiul de mâine. Am votat pentru potențialul extraordinar pe care-l are Capitala…

Publicată de Nicușor Dan pe Duminică, 27 septembrie 2020

 

Nicușor Dan: Cei care fug de bucureșteni nu merită votul lor! Astăzi, bucureștenii își pot lua revanșa pentru toate umilințele la care au fost supuși timp de 4 ani

 

Nicușor Dan: Votul de azi poate fi un vot istoric pentru București. Poate fi votul care deschide ușa mare a Primăriei pentru toți bucureștenii, votul prin care bucureștenii își iau Primăria înapoi!