(Loredana Diacu) “Negoiţă de la mine ai un NU” – apel pe Facebook (Video)

Copac betonat pe strada Intrarea Reconstrucţiei din sectorul 3, Bucureşti (Prietenii Parcului IOR, Facebook)

Copac betonat pe strada Intrarea Reconstrucţiei din sectorul 3, Bucureşti (Prietenii Parcului IOR, Facebook)
foto – epochtimes.ro
articol – Loredana Diacu – epochtimes.ro

05.07.2015

Negoita: 5 greseli … cel putin

Un grup de bucureşteni din sectorul condus de Robert Negoiţă a lansat o provocare pe internet şi îi invită pe cei “sătui de minciunile şi abuzurile Primăriei sectorului” să expună public ce anume îi nemulţumeşte în sector pe pagina de Facebook “Negoiţă de la mine ai un NU

“Te-ai săturat să fie cheltuiţi banii fără să fii consultat? Şi să plăteşti împrumuturile contractate de Primărie? Te-ai săturat să vezi cum parcul IOR se transformă sub ochii tăi într-un loc urât şi plin de betoane? Te-ai săturat de kitsch-urile şi construcţiile faraonice cu care se laudă Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă? De bordurile roz, de copacii tăiaţi, de poluarea fonică din parc? De betonare şi rebetonare?Te-ai săturat de minciunile şi abuzurile Primăriei sectorului 3?

Trebuie să ne facem auziţi, altfel vor fi luate în continuare decizii în numele nostru şi pe banii noştri!
Spune ceea ce te deranjează! Înregistrează-te cu telefonul, camera video, etc. şi încarcă filmul pe Facebook. Dă mai departe pe Facebook ştafeta cuiva care stă în sectorul 3, ca să facă acelaşi lucru.”, sună apelul lansat de cetăţenii sectorului 3.

Deja pe pagina dedicată înfăţişării sectorului aşa cum îl văd oamenii, nu cum este prezentat de primar, au început să se strângă videoclipuri înregistrate de cetăţeni, care îi reproşează edilului că “sluţeşte” copacii din cartier, că învesteşte banul public în mobilier urban prost gândit şi inutil, că îşi face primărie într-o şcoală monument istoric etc.

“Negoiţă, te-ai jucat cu nervii noştri, ai distrus frumuseţea şi NORMALITATEA UMANA a acestui sector, toate acţiunile tale au avut şi au un singur scop : BANUL în propriul interes ! Tot ce faci este HALUCINANT ! De la mine ai un NU ! în fiecare zi.”, scrie, de exemplu, Ana Oltea.

Ultimul videoclip încărcat pe această pagină este o reacţie la o postare a primarului Sectorului 3, care încearcă să-şi prezinte sectorul drept unul din cele mai verzi din Europa.

articol preluat de pe http://epochtimes.ro/