Miliardarul din spatele lui Melescanu iese la atac: Am cheltuit 200.000 de euro si acum s-a dezis de noi

Melescanu

Traian Rece, liderul si finantatorul Partidului Dreptatii Sociale (PDS), a lansat o serie de acuzatii la adresa candidatului Teodor Melescanu in a carui campanie ar fi investit, pana acum, 200.000 de euro. Potrivit omului de afaceri, PDS ii va retrage sustinerea fostului sef al spionajului, dupa ce acesta s-a delimitat de partidul care i-a strans sute de mii de semnaturi.

“Am fost invitat la dumnealui acasa si m-a rugat sa il ajut ca vrea sa intre in lupta pentru presedintia Romaniei. M-a chemat sa avem o discutie si sa il ajut. Aflase ca m-am ocupat de doua campanii electorale victorios, la Constanta in 2000-2004 si la alegerile europarlamentare (…) Domnul Melescanu a intrat in tensiune. A acceptat ideea sa candideze ca independent, partidul nostru sa il sustina in continuare. Am facut alte liste, care au fost predate la un moment dat“, a declarat Rece.

“Cum poate sa intre in campanie aruncnadu-ne la lada de gunoi?! Toti banii i-am investit eu”, a mai spus Traian Rece, precizand ca are un protocol semnat de Teodor Melscanu si ca a cheltuit 200.000 de euro in “asigurarea elementelor necesare de logistica” si pe “cheltuielile inerente, benzina, oameni”.

“Documentele venim si vi le punem la dispozitie (…) Am semnatura dumnealui pe documente. Am scos dividentele care mi se cuveneau, in loc sa imi iau masina sa ma duc in concediu, am investit in ideea Melescanu”, a aratat omul de afaceri.

“Sa dai cu noroi in toata munca? Am fost la dl. Melescanu, am discutat, ni s-a spus ‘Sa faceti pasul inapoi, deoarece sunteti un partid extremist de stanga’. Cum adica?! Suntem un partid socialist”, a mai precizat Traian Rece, explicand de un de a pornit ruptura de Teodor Melescanu.

Mai mult, acesta a sustinut ca Melescanu i-ar fi spus, “aseara, cu doua ore inainte de a intra in emisie”, ca: “Liberalii imi fac o oferta”.
foto http://www.nasul.tv/
articol preluat de pe http://www.expresmagazin.ro/