(initiativaromania.ro) Lista politicienilor penali si plagiatori

Inițiativa Romania - foto: facebook.com

Inițiativa Romania: Lista politicienilor penali si plagiatori
foto si articol: facebook.com

LISTA POLITICIENILOR PENALI ȘI PLAGIATORI

Inițiativa România pune la dispoziție o hartă a corupției la nivelul țării: numele fiecărui deputat, fiecărui senator, fiecărui președinte de Consiliu Județean, fiecărui primar de municipiu reședință de județ suspectat de sau implicat în comiterea de infracțiuni (în baza dosarelor penale deschise de DNA sau PICCJ).

Inițiativa România cere președinților partidelor politice:

- Excluderea din partidele dumneavoastră a tuturor politicienilor inculpați, trimiși în judecată, condamnați nedefinitiv sau definitiv pentru fapte penale grave, în special de corupție și conexe;

- Angajamentul public că niciunul dintre aceste nume nu se va mai regăsi pe listele partidelor dumneavoastră la alegeri;

- Demisia imediată a acestor persoane din funcțiile publice pe care le ocupă.

Îi rugăm pe români să nu mai voteze niciunul din partidele care vor continua să susțină în funcții publice fie și doar un nume din această listă.

Îi invităm pe români să ni se alăture în inițiativa noastră de a curăța clasa politică, prin susținerea unor oameni competenți și integri care să își asume un serviciu public în beneficiul cetățenilor.

Îi invităm pe toți cei care ne susțin, membri și viitori membri, să ne aducă la cunoștință dacă am scăpat vreun nume și să completeze harta corupției politice în întreaga țară, până la nivel de consilii.

Lista Inițiativei România cuprinde un număr de 128 de nume de politicieni de la vârful statului și partidelor care au fost inculpați:

57 de deputați sau eurodeputați,

26 de senatori,

28 de președinți sau vicepreședinți de consilii județene

și

17 primari ai municipiilor reședință de județ.

cititi mai mult pe: initiativaromania.ro