#‎aceeasimizerie (un articol de Maria Olteanu)

Maria Olteanu - foto  -facebook.com/maria.olteanu

un articol de Maria Olteanu
foto si articol preluate de pe facebook.com/maria.olteanu

M-am saturat sa vad cum oamenii pica iar in capcana manipularii baietilor de pe la partide, care folosesc (si augmenteaza) o nemultumire cat se poate de legitima pentru a da o lovitura celeilalte gasti. Ca in 2012.

Oamenii (care au inteles ca e totul ‪#‎aceeasimizerie‬), care ies in strada impotriva lui Sova, sa se gandeasca bine daca vor sa puna umarul la perpetuarea aceluiasi model al schimbarii unei gasti cu alta. Pentru ca raliindu-se liberalilor impotriva lui Sova (care e un ordinar ce merita sa putezeasca in inchisoare), cad in capcana de a uita ca nu oamenii conteaza, in primul rand, ci sistemul dein spate.

Ori problema cu ce s-a intamplat ieri in cazul Sova nu e ca Sova a scapat, ci e o problema care tine de prevederea anticonstitutionala care le permite parlamentarilor sa faca zid impotriva justitiei! Sa nu uitam cati au scapat in acelasi mod ca Sova!

Sova e doar unul din rezultatele acestui sistem mizerabil creat de Parlamentari pentru a se apara de justitie!
Prevederea asta trebuie sa dispara odata pentru totdeauna si asa toti nemernicii de politicieni care calca stramb (ma intreb daca e vreunul care nu a facut-o) sa poata sa fie deferiti justitiei.
S-o va lua, da, dar trebuie sa si-o ia cu totii!

P.S: Se poate (trebuie) organiza, alternativ, un protest anti imunitate parlamentara, pentru a le da peste bot celor de la PNL care au instrumentat protestul si spera sa faca oamenii sa spumege pana vineri, cand e anuntat protestul cel mare in toata tara.

articol preluat de pe https://www.facebook.com/maria.olteanu