Proteste (Forum) 7 noiembrie 2015

Protest (Forum) Bucuresti, Piata Universitatii, 7 noiembrie 2015
foto (captura): youtube.com

Protest (Forum) Bucuresti, Piata Universitatii, 7 noiembrie 2015
foto (captura): youtube.com

Strada 2.0 Următorul pas deja se întîmplă.
Discutăm idei de schimbare.
Probabil vor apărea și lideri din această dezbatere, dar e important ca se merge mai departe, ne adaptăm din mers. Creionăm principalele lucruri de schimbat. Transparență și consultare reală,continuă, parlamentari cu contract ( nu mandat) care poate fi anulat/revocat oricînd și alte idei .
Privește spre ce ne unește. Share să afle lumea de ce să vină în piață.

Comunitatea Uniți Salvăm

Vocea pieței #colectiv / 7 noiembrie 2015 / București

articol: Sergiu Nicolae Brega

Sergiu Nicolae Brega - foto  - youtube.com

Sergiu Nicolae Brega – foto – youtube.com

7 noiembrie 2015

În cea de-a 5 zi a protestelor #colectiv din Piața Universității s-a născut un forum în cadrul căruia oricine putea vorbi la portavoce.

articol preluat de pe: https://www.youtube.com


“Sistemul nostru este bolnav, legea nu este funcţională”- ziua a 5-a de proteste

articol: epochtimes-romania.com
8 noiembrie 2015

Românii au ieşit din nou, pentru a cincea zi consecutiv, în Piaţa Universităţii, continuând seria protestelor anti-Sistem, declanşată de tragedia de la Colectiv.

“În primul rând este vorba de copiii care au murit acolo, nevinovaţi, iar, mai mult de atât, este vorba de faptul că era o nemulţumire generală. Sistemul nostru este bolnav, legea acestei ţări nu este funcţională. Cred că, primul pas, ar trebui să fie schimbarea legii electorale, ar trebuie să avem un Parlament mult mai mic.

Apoi, ideea de om politic să fie diferită. Aş vrea să avem politicieni ca în Suedia. Nu vreau să îi mai văd în limuzine, nu vreau să doamne etalându-şi genţile, aş vrea să nu mai fie agramaţi.. să nu mai fie politica o meserie. Nu ştiu dacă cer prea mult. Aşa ar trebui să fie România mea!”, ne-a declarat Elena Panaite, întrebată cu ce gânduri a venit în Piaţa Universităţii.

Video