(video) Tentativa de omor asupra investigatorului Agent Green

Agent Green

foto - romaniacurata.ro


 

 

Analiza video a atacului de pe Râul Alb. Dovada a cât de violente au fost atacurile asupra lui Gabi Păun (Agent Green) și a faptului că agresorul accidentat grav este cel care a alergat și a sărit pe capota unei mașini în mers
articol – Mihai Gotiu – romaniacurata.ro

Mihai Gotiu - foto - romaniacurata.ro

Mihai Gotiu – foto – romaniacurata.ro

Înregistrările VIDEO ale incidentelor de pe Râul Alb au fost sumarizate și analizate în videoclipul de mai jos. Imaginile vorbesc de la sine despre bestialitatea cu care a fost lovit Gabriel Păun, de la Agent Green, când era căzut la pământ, dar demonstrează și faptul că agresorul accidentat grav a alergat și s-a aruncat singur pe capota uneia dintre mașinile cu care activiștii încercau să scape de ploaia de bolovani. Mai mult, un tânăr membru al unui ONG din Deva a relatat pentru România Curată că, în luna aprilie, pe același drum forestier, aceeași persoană a făcut același lucru: s-a aruncat în fața mașinii lui, după care l-a amenințat că dacă mai merge pe acolo ”o să-i rupă picioarele”.

Câteva precizări sunt necesare. În cazul lui Gabriel Păun, de la Agent Green: acesta a fost atacat în timp ce era la pământ și lovit în zone vitale (în zona capului). De altfel, Bogdan Tudor, avocatul lui Gabriel Păun, a confirmat faptul că a depus plângere penală pentru tentativă de omor. Conform declarațiilor de pe site-ul Agent Green, Gabriel Păun a suferit lovituri puternice la cap, torace și la mâna stângă, în urma cărora acesta s-a ales cu fractură la coaste, leziuni în părțile laterale și din spate ale capului, precum și cu un deget rupt. În filmare, Gabriel Păun este cel căzut la pământ în partea stângă.

În privința agresorului accidentat se pot vedea mai multe cadre. Urmăriți în a doua filmare persoana cu vesta maro (cea care în prima filmare apare pe capota mașinii).

atac-bocea-2

În a doua filmare, mașina lui Alin Andrioni pleacă și virează la dreapta. Persoana cu vesta maro se află ÎN SPATELE mașinii și se vede cum începe să alerge pe partea dreaptă a acesteia, tăindu-i calea.

atac-bocea-1

Aceeași persoană o vedem în prima filmare, pe capota mașinii, în partea stângă: Asta înseamnă că fie: a) a venit pe partea dreaptă s-a aruncat pe capotă și din avânt a ajuns pe partea stângă, de unde a căzut (în momentul în care mașina face dreapta, nu e nicio persoană în partea stângă), fie b) a venit pe partea dreaptă, a trecut în fugă prin fața mașinii și s-a aruncat pe capotă din partea stângă (cel

Persoana cu vesta maro a fost identificată de către reprezentantul unui ONG din Deva, dar și de alți martori, ca fiind Bocea Mihalache, patronul firmei care vrea să construiască microhidrocentrala de pa Râul Alb, internat acum cu fractură cervicală la Cluj. Mai mult, activistul din Deva a povestit pentru România Curată că același Bocea Mihalache s-a aruncat și în fața mașinii lui. ”Era în aprilie, pe același drum forestier, era cu câinele și s-a aruncat și în fața mașinii mele. Ne-a amenințat că o să ne rupă picioarele dacă mai mergem acolo”, a spus tânărul, menționând că va depune mărturie și într-un eventual proces.

articole preluate de pe http://www.romaniacurata.ro/ , https://www.youtube.com