USR: Începe curățenia Parlamentului cu o semnătură! Descărcați de aici tabelul “LISTA SUSȚINĂTORILOR pentru alegerea Senatului și a Camerei Deputaților (11 decembrie 2016)”

USR - foto: facebook.com

Uniunea Salvați România (USR) va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 dacă strângem împreună 200.000 de semnături

foto: facebook.com
articol: usb.ro

 

► Important pentru susținătorii din București: dacă aveți formulare completate cu semnături de susținere pentru USR, vă așteptăm astăzi (29 septembrie 2016) la cortul din Piața Universității pentru a le prelua. Reprezentanții USR vor fi la cort până la ora 20.00.

► Formularul și instrucțiunile de completare sunt aici: semneaza.usr.ro. Nu uitați: legea ne obligă să strângem 200.000 de semnături pentru a putea candida. Altfel vom fi doar spectatori.

► Vă îndemn să folosiți poza de mai jos ca poză de cover pe paginile voastre. Oamenii trebuie să afle că prezența noastră pe buletinul de vot depinde de strângerea semnăturilor.

 

 

 

USR - foto: facebook.com

USR – foto: facebook.com

 

Descarcă formularul de aici!

 

Uniunea Salvați România va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 dacă strângem împreună 200.000 de semnături - foto: facebook.com

Uniunea Salvați România (USR) va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 dacă strângem împreună 200.000 de semnături - foto: facebook.com

 

Am început strângerea de semnături pentru ca Uniunea Salvați România (USR) să poată candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Nu le cumpărăm și nu le falsificăm, ci le strângem pe bune împreună cu tine!

Pentru a propune candidati in toate circumscriptiile electorale, USR trebuie sa depuna la Biroul Electoral Central o listă de susținători cuprinzând cel puțin 1% din numărul total al alegătorilor înscriși în Registrul electoral la nivel național. Adică aproximativ 200.000 de semnături.

Noi ne-am propus să avem semnăturile până pe 15 octombrie 2016, pentru a le putea verifica și îndosaria în timp util înainte de depunere.

Ajută-ne cu semnătura ta, a prietenilor sau rudelor tale, a vecinilor tăi. Descarcă formularul atașat și completează-l conform instrucțiunilor.

Trimite formularul/formularele prin poștă la sediul central al USR (Str. Carol Davila Nr. 91, Parter, Ap. 1, Sector 5, Bucureşti), depune-l(e) la unul din corturile de campanie ale USR sau contactează un reprezentant al USR din țară pentru a le prelua (vezi harta alăturată).

Atenție:

- Listele de semnături nu pot fi trimise prin poșta electronică;
- Nu trimiteți copii ale listelor de semnături;
- Semnăturile trebuie să fie originale, nu semnați în locul altei persoane.

Fiecare semnătură este o investiție într-un viitor mai bun pentru această țară și o speranță că și oamenii buni pot ajunge în Parlament.

Descarcă formularul de aici!

 

articol preluat de pe: usb.ro