(Loredana Diacu) Protest Rezist – Ziua 213. “Acest partid ne fură libertatea, ne fură pădurile, idealurile, aerul, TOT!”

Protest Rezist - Ziua 213. "Acest partid ne fură libertatea, ne fură pădurile, idealurile, aerul, TOT!"  - foto: Epoch Times

Protest Rezist – Ziua 213. “Acest partid ne fură libertatea, ne fură pădurile, idealurile, aerul, TOT!

foto: Epoch Times
articol: Loredana Diacu

31 august 2017

 

O clică de infractori îşi vede liniştită de drum pentru a-l salva pe infractorul numărul 1 al ţării şi pe mulţi alţii pe lângă el. Pentru ca aceştia să fie opriţi, până nu este prea târziu, este timpul ca mai mulţi români să iasă în stradă, transmit protestatarii reveniţi pentru a 213-a seară consecutiv lângă Guvern.

Suntem atacaţi ca popor pe toate planurile: justiţie, economie, mediu, transmit protestatarii #rezist, revoltaţi de modificările legilor Justiţiei propuse de Tudorel Toader, de asaltul asupra Pilonului II de pensii şi de anunţul retragerii dosarului Roşia Montană de la UNESCO.

La 7 luni de la adoptarea OUG 13, abrogată ulterior sub presiunea străzii de către fostul Guvern, s-a ajuns ca PSD-ul să le fure românilor nu doar libertatea şi pădurile ci şi idealurile şi frumuseţea interioară, acuză o protestatară, făcând apel la unitate, căci numai prin presiunea maselor coaliţia la putere ar putea fi făcută să dea înapoi.

Am ajuns la capătul răbdării cu acest PSD care este o sursă interminabilă de minciuni. Toţi psd-iştii sunt la fel, fără excepţii, din moment ce gândesc la fel şi nu reacţionează. Ca popor, suntem atacaţi pe toate planurile. Tot ceea ce au făcut bun tehnocraţii vin ăştia să distrugă. Avem semnale de la Uniunea Europeană, de la SUA, de la cei care apără justiţia, de la intelectualii României că PSD-ul e pus pe distrugere.

Şi totuşi, reacţia poporului nu este pe măsura aşteptărilor. Cum să fii de acord cu subminarea justiţiei, cu variantele prin care încearcă să fure banii contribuabililor pentru a-şi plăti pomenile electorale, cu aşa zisele explicaţii despre Pilonul II, cu noile declaraţii ale lui Tudose despre Roşia Montană, cu toate măsurile pe care vor să le ia pentru distrugerea mediului de afaceri din ţară?

Strada poate să le dea de înţeles că e cazul să dea înapoi, însă doar dacă suntem în număr covârşitor! Avem nevoie de unitate mai mult ca oricând. Iar atentează la inteligenţa românilor! Spun răspicat că nu ne ajută o criză politică, încearcă să dea vina pe protestatari că adâncesc această stare. Cât tupeu bolnav să ai să susţii aceste idei?! Noi facem asta sau voi, care nu vă mai săturaţi să furaţi? Dragi români, acest partid ne fură libertatea, ne fură pădurile, ne fură idealurile, frumuseţea interioară, bunătatea, aerul, TOT! Este cea mai nocivă guvernare şi formaţiune politică din toate timpurile! Sper să fie pedepsiţi pentru asta!!“, transmite o protestatară.

La rândul său, o altă participantă la protest îşi exprimă exasperarea că o “clică de infractori” continuă să-şi pună nestingherită în operă planurile pentru salvarea lui Liviu Dragnea. Potrivit protestatarei, prin propunerile de modificare a legilor Justiţiei, PSD a mers însă mult prea departe acum, căci Justiţia trebuie să rămână independentă.

cititi continuarea pe: epochtimes-romania.com