Protest anti-Negoita in Sectorul 3: “Fara promisiuni electorale incalcate!”

foto - metropotam.ro

foto si articol – metropotam.ro

Cetatenii din Sectorul 3, nemultumiti de promisiunile lui Negoita, vor organiza astazi, la ora 16:30, un protest in fata administratiei locale.

Oamenii sustin ca primarul nu si-a respectat promisiunile electorale si se plang de faptul ca primaria nu raspunde sesizarilor depuse de ei.

Nemultumirile se refera la construirea spatiilor verzi, in reabilitarea gratuita a blocurilor si de infrastructura rutiera a sectorului. Oamenii nu sunt la primul protest, in 2014 organizandu-se un flashmob care inaugura Zidul Rusinii in memoria spatiului verde masacrat de primarul Robert Negoita.

5.2 milioane euro aloca Negoita pentru 32 de locuri de joaca si miniparcuri, la un pret pe metru patrat de 228 euro. Cu 300 de euro se pot construi locuinte pentru tineri. In acest timp Negoita construieste garduri de tip ghetou la preturi extraordinar de mari, se plang oamenii pe pagina de Facebook Opinia Publica 3, comunitate in care se discuta problemele pe care oamenii la vad, insa care nu sunt rezolvate.

Mai multe organizatii i-au cerut lui Negoita sa organizeze o dezbatere privind bugetul pe 2015 si au oferit mai mult variante legale de a-si exprima opinia, la inceputul anului 2015, pentru a incuraja transparenta decizionala in adminstratia publica.

5.2 milioane euro alocă Negoiţă pentru 32 de locuri de joacă şi miniparcuri, la un preţ pe metru pătrat de 228 euro.Cu…

Posted by Opinia Publică 3 on Sunday, June 14, 2015

articol preluat de pe http://metropotam.ro/