Peste 30 de mineri din cadrul Complexului Energetic Oltenia au intrat în greva foamei

Zeci de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia au intrat în greva foamei, nemulţumiţi de salarii - foto pandurul.ro (preluat de pe romaniatv.net

Peste 30 de mineri din cadrul Complexului Energetic Oltenia au intrat în greva foamei

foto pandurul.ro (preluat de pe romaniatv.net)
articol preluat de pe stiri.tvr.ro

24 octombrie 2017

 

Peste 30 de mineri au intrat, marți dimineaţă, în greva foamei, după ce negocierile cu o parte din conducerea instituției au eșuat. Cer salarii mărite de la 1 decembrie și îmbunătățirea condițiilor de muncă.

Între grevişti se află şi Gabriel Căldăruşe, preşedintele Sindicatului Mine Energie Oltenia. “Ceea ce solicităm este perfect normal și respectă prevederile legale”, a precizat pentru TVR preşedintele Sindicatului Mine Energie Oltenia.

Solicităm ca, începând cu 1 decembrie, toți salariații din cadrul CEO să beneficieze de creșteri salariale. Aceste creșteri salariale să fie făcute în mod egal pentru toții salariații. În plus, solicităm un fond de promovare care să rezolve problema dicrepanțelor salariale existente în cadrul acestei companii. Menționăm faptul că aceste solicitări se bazează pe faptul că ne putem încadra în fondul de salarii deja aprobat și existent în cadrul Complexului Energetic Oltenia“, a declarat Gabriel Căldăruşe.

articol preluat de pe stiri.tvr.ro