La Multi Ani Iubit Conducator!

10415579_639427006177259_1159280186764963297_n

Am inteles ca astazi este ziua Mult Iubitului si Bravului Conducator al Guvernului! Am inteles ca la ora acesta este inconjurat de vreo 70.000 de admiratori! Ii dedic si eu pe acesta cale, videoclipul de mai jos! Cei care nu ati fost pe stadion, sper ca o sa Votati Bine!? Adica NUL!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Zece lucruri despre lansarea candidaturii lui Victor Ponta

articol preluat de pe http://www.timesnewroman.ro/

ponta lansare stadion 23 august

• Festivităţile de pe National Arena au început cu tradiţionala schimbare a gazonului;

• Majoritatea au mers la stadion cu speranța că e vorba de discursul de retragere al lui Ponta;

• A primit mesaje de susținere de la Kim Jong-un, Raul Castro şi dictatorul Gabonului, Ali Bongo Ondimba;

• Mulți au bătut drumul degeaba, nemaigăsind loc pe stadion: Dragnea a rezervat 3.000.000 de locuri numai pentru teleormăneni;

• Multe emisiuni nu au mai fost difuzate aseară, pentru că toți aplaudacii au fost pe stadion, pentru Ponta;

• Coregrafia a fost deosebită! Mii de PSD-işti tineri au format portretul lui Victor Ponta, dar din cauza a două gropi uriaşe în gazon, arăta ca Mickey Mouse;

• Mulți au venit din inerție, crezând că îşi lansează Nicolae Ceaușescu candidatura pe stadionul 23 August;

• Cu lansarea candidaturii lui Victor Ponta, televiziunea nord-coreeană a înregistrat cea mai mare audiența din acest an, cu mult peste ”Nord-coreeni au talent” sau ”Dansez pentru Kim Jong-un”;

• Cozi interminabile, azi, la casieriile unde aplaudacii primesc banii pentru prestația de ieri de pe stadion;

• Milioane de români spun că îi doare în cur de lansarea candidaturii lui Victor Ponta.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

10647027_10203982922431575_2374730259486916929_n

Autocare, lume împărțită și aliniată pe județe, o doamnă către colega sa: “vreau să îl văd de aproape, că l-am tot văzut la televizor”, un nene organizator strigă: “Carașul, unde e Carașul? Toată lumea într-un singur loc, să fie clar!”…

Lidia Buble și Andrei Șina mulțumesc psd-ului și “simt, iubesc și gândesc la fel”, prim-ministrul Republicii Moldova, Dragnea, Oprescu, copiii îmbrăcați în culorile tricolorului, Radu Bilegan și Marius Bodochi îi transmit mesaje sărbătoritului, în timp ce confetiile sunt lansate în spațiu, împreună cu baloanele care se ridică spre cer și se lipesc de prelată.

Veselie, voie bună, începe campania, ni se spune să ținem minte 3 cuvinte, în spatele lui Ponta pe ecranul gigant se decupează un cal brun care aleargă pe o pajiște verde, în timp ce în difuzoare răsună cântece patriotice.

La ieșire o fetiță în costum național îi oferă premierului un coș cu flori, iar la terasele din zonă nu se vinde alcool până la 10 seara.
Șoferii înjură, se circulă greu în zonă.
#stadionul23augustactualnational – la Stadionul “National Arena”.
foto si text Vlad Petri

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

1555535_10152743907978293_2985959483115336073_n

foto https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152743907978293&set=p.10152743907978293&type=1&theater

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Lansarea candidaturii lui Ponta: Zeci de mii de oameni au asistat la show fără să audă mai nimic

articol preluat de pe http://www.mediafax.ro/

Evenimentul de lansare a candidaturii premierului Victor Ponta la Preşedinţia României, desfăşurat pe stadionul Arena Naţională, s-a dorit a fi unul grandios, însă a avut o deficienţă majoră: cele câteva zeci de mii de participanţi au asistat la show fără să poată auzi aproape nimic.

Organizatorii lansării lui Ponta au intenţionat să reediteze spectacolul politic din octombrie 2012, desfăşurat de USL tot pe stadionul Naţional Arena şi care s-a întipărit în memoria colectivă ca o manifestare de amploare, de forţă. Marea problemă întâmpinată acum a fost, însă, faptul că cei prezenţi nu au putut auzi discursurile, sonorizarea lăsând de dorit, iar acustica stadionului făcând imposibilă orice intenţie de a recepta ceva.

Problema sunetului nu a fost rezolvată în timpul evenimentului de lansare, acesta desfăşurându-se de la un capăt la altul fără ca cei din tribune sau din peluză să recepţioneze sunetul.

Este foarte posibil ca organizatorii să fie realizat faptul că acustica stadionului nu permite receptarea fidelă a mesajelor vorbite şi au montat, în prealabil, două schele uriaşe pe care au fixat câteva zeci de boxe, acestea fiind îndreptate către peluza opusă scenei. Cu toate acestea, sunetul a lăsat mult de dorit.
Jurnaliştii prezenţi la eveniment, şi care au stat în tribuna unu, au fost nevoiţi să apeleze la transmisia evenimentului de pe site-uri pentru a putea auzi discursurile.

Această problemă a sunetului a persistat cu toate că, în decursul dimineţii, Victor Ponta a venit personal să inspecteze desfăşurarea lucrărilor.Din cauza sunetului, evenimentul a fost “grăbit”oarecum, întrucât, în loc să dureze o oră jumătate, aşa cum a fost anunţat, a durat în jur de o oră. Evenimentul a debutat cu o întârziere de jumătate de oră faţă de ora anunţată, respectiv la 16.30, cu apariţia premierului Victor Ponta, care, alături de soţia sa, Daciana, a urcat pe scenă.

lansarea-oficiala-a-candidaturii-la-pre-edin-ia-romaniei-a-lui-victor-ponta-chiar-de-ziua-sa-de-na-tere-evenimentul-are-loc-la-arena-nationala-din-bucuresti-18493379foto http://jurnalul.ro/

Sloganul lansării lui Ponta – “Mândri că suntem români”

Peluza stadionului din spatele scenei a fost acoperită cu patru mari panouri pe care a fost inscripţionat sloganul “Mândri că suntem români”, dar şi un alt slogan: “Votăm Victor Ponta preşedinte”.Toate cele patru panouri conţineau motive tradiţionale populare româneşti.În faţa acestei tribune, unde acesul participanţilor nu a fost permis, a fost montată scena amplă, acoperită cu mochetă roşie.

psd-800x450foto http://www.stiripesurse.ro/

În spatele scenei, organizatorii au montat un ecran uriaş, pe care glisa sigla alianţei PSD-UNPR-PC, din partea căreia candidează Victor Ponta.Acest ecran uriaş a fost flancat de două porţi, ale căror stâlpi constituiau reprezentări în miniatură ale Coloanei Infinitului, operă de artă reprezentativă pentru cultura şi tradiţia românească.Între stâlpii celor două porţi au fost montate, de asemenea, două ecrane cu mesajul “Votăm Victor Ponta preşedinte”.

Accesul pe stadion a fost permis începând cu ora 14.00. Traficul rutier a fost restricţionat în zonă. Participanţii au putut intra pe stadion în baza unul bilet de intrare care conţinea date despre locul pe care îl vor ocupa şi pe care era inscripţionat textul “Victor Ponta preşedinte”.

Războiul “galeriilor”: “armata roşie” a UNPR vs “albii” de la PC şi ‘pestriţii” de la PSD

Peluza din faţa scenei a fost ocupată integral de reprezentanţii UNPR . Aceasta a reprezentat cea mai animată zonă din stadion, având în vedere că cei de la UNPR erau dotaţi cu mijloacele acustice specifice galeriilor de fotbal – tobe, fluiere, sirene, goarne, vuvuzel – precum şi cu steaguri tricolorii şi roşii. Ei au scandat “Ro-o- mâ-nia!”, “Victorie!”, “Libertate!”, “Victor Ponta preşedinte!”.

Galeria UNPR a ridicat şi trei afişe imense pe care scria “Victor Ponta preşedinte PSD-UNPR-PC”.

Pe de altă parte, reprezentanţii PC, îmbrăcaţi în mare paret cu tricouri albe, au stat grupaţi pe gazon, în partea dreaptă a scenei. Ei au fluturat steaguri mari de culoare verde, cu imaginea lui Popescu Piedone imprimată, pe care scria mesajul “Victor Ponta preşedinte”.

Înaintea evenimentului, participanţii au fost antrenaţi cu hituri româneşti la modă, dar şi internaţionale, care răsunau din boxe.

Lansarea a debutat cu melodia “Noi simţim la fel”

Evenimentul de lansare a debutat cu un mic concert, susţinut de Lidia Buble, care a interpretat melodia “Noi simţim la fel”.

În timp ce interpreta fredona pe scenă refrenul “simţim la fel/gândim la fel”, primarul Radu Mazăre şi-a făcut apariţia pe stadion, îmbrăcat în verde şi purtând o şapcă roşie pe cap. El a fost însoţit de câteva zeci de tinere îmbrăcate similar. Alături de tinere, Mazăre a dat un tur de gazon, salutându-i pe cei prezenţi.

61572601foto http://stirileprotv.ro/

După melodia “Noi simţim la fel”, pe ecranul din spatele scenei au început ruleze câteva vox-uri cu oameni care spuneau de ce îl vor vota pe Victor Ponta.

Ponta, purtând un costum negru şi o cravată bleu, şi-a făcut intrarea pe imnul PSD, care avea înserări din “Hora Unirii”.

După imnul PSD a fost intonat imnul naţional, care a fost interpretat de Maria Jinga şi Vlad Chiriţă.

Dragnea: Ţineţi minte trei cuvinte: Victor Ponta preşedinte

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, este cel care a vorbit în deschiderea lansării. Acesta a fost momentul în care cei prezenţi au realizat că sonorul pentru discursuri nu eset unul în regulă.
“Suntem mulţi pentru că suntem buni, dar suntem buni pentru că suntem uniţi. Sper din tot sufletulca pe 16 decembrie, după ce numărm toate vorurile, să putem spune cele trei cuvinte: Victor Ponta preşedinte”, a spus Dragnea, el fiind întrerupt în repetate rânduri de galeria UNPR.

După discursul lui Dragnea au urmat o serie de mesaje video de la preşedintele Parlamentului European, Martin Schultz şi de la mai mulţi premieri europeni.

Al doilea discurs a fost cel al fostul premier bulgar Serghei Stanişev, preşedintele PES, care a vorbit în română. “E timpul să-l alegeţi pe Victor Ponta noul preşedinte. România are nevoie de această victorie, Europa are nevoie de această victorie”, a spus Stanişev.

Discursul său a fost urmat de alte mesaje de susţinere redate pe ecrane din partea unor politicieni, oameni de sport, academicieni, artişti, printre care Irinel Popescu, Helmuth Duckadam, Marian Simion, Sorin Ilfoveanu.

Leancă, singurul care i-a urat public lui Ponta “La mulţi ani!”

După acest calup de video-uri a ţinut un discurs şi premierul Moldovei, Iurie Leancă, singurul de altfel care l-a felicit public pe Ponta de ziua sa şi i-a urat public “La mulţi ani!”.

“La mulţi ani! Cel mai frumos cadou pe care îl putem oferi eu şi cetăţenii Republici Moldova e recunoştinţa pentru tot ce aţi făcut pentru ţara mea”, a spus Leancă.

10268722_688438451244636_610700603161523342_n

A urmat un alt calup de mesaje video de susţinere, printre cei care au vorbit numărându-se şi actorul Radu Beligan. “Ţara are nevoie de un preşedinte tânăr, energic. Cred în tineri, sunt capitalul nostru cel mai de preţ. Trebuie să ne folosim de accest capital”, a spus Beligan.

Oprescu: Ne trebuie un preşedinte bun, cu mult bun simţ, neconflictual, educat

Ulterior, a luat cuvântul primarul Capitalei, Sorin Oprescu.
El i-a transmis lui Ponta să nu uite ca atunci când va ajunge în palatul celor care cârmuiesc să fie mereu de partea celor cârmuiţi. “Dragă Victore, să nu uiţi, când vei ajunge conducătorul acestei ţări, când vei depune jurământul, călăuza şi principiu să-ţi fie, în palatul celor care cârmuiesc, să fii mereu de partea celor cârmuiţi”, i-a spus Oprescu lui Ponta.

Oprescu a mai spus că România are nevoie de un alt fel de preşedinte, respectiv un preşedinte care să-şi iubească ţara, poporul, un preşedinte care să aibă echilibru şi înţelepciune.

După discursul lui Oprescu a urmat pe ecrane un film în care se spunea că Traian Băsescu a tăia salariile pşi pensiile şi în care erau prezentate imagini din Piaţa Universităţii, de la protestele faţă de şeful statului.

Tot în acest film au apărut imagini cu Iohannis decorat de Băsescu, imagini de la mitingul USL din 2012, dar şi imagini în care Ponta apare la fabrici, uzine, dar şi cu un stareţ.

Ponta a ţinut un discurs pragmatic, punctat

După acest film şi-a început discursul şi Victor Ponta. Vizibil emoţionat, Ponta le-a spus participanţilor că la cei 42 de ani ai săi, după ce a devenit preşedintele PSD la 37 de ani şi premier la 39 de ani, se simte pregătit să devină preşedintele românilor.

Ponta a atins şi registrul naţionalist şi religios şi a spus şi că este strănepotul unui român din Ardeal în 1917 a cerut cetăţenie şi a luptat alături de români pentru Marea Unire, precum şi nepotul unui preot care l-a învăţat că e important să crezi în Dumnezeu.

10653470_808133682541316_396901973985026605_n

El şi-a încheoat discursul într-o notă naţionalistă, cu un citat dintr-un cântec al lui Tudor Gheorghe: “Aici este ţara mea şi neamul meu cel românesc/ Aici eu să mor aş vrea, aici vreau eu să trăiesc”.

După discursul său au fost aruncate în aer confetti alb-rosii, precum şi baloane alb-roşii.

Participanţii, însă, părăseau de mult stadionul.