(Iulia Modiga) George Simion intră în greva foamei

5 februarie 2016: Liderul unioniștilor, George Simion, intră în greva foamei în vama Sculeni pentru a protesta contra măsurii autorităților de la Chișinău de a-i impune interdicție de intrare pe teritoriul Republicii Moldova - foto: infoprut.ro

5 februarie 2016: Liderul unioniștilor, George Simion, intră în greva foamei în vama Sculeni pentru a protesta contra măsurii autorităților de la Chișinău de a-i impune interdicție de intrare pe teritoriul Republicii Moldova

foto: infoprut.ro
articol: Iulia Modiga – infoprut.ro

Iulia Modiga - foto: facebook.com

Iulia Modiga – foto: facebook.com

5 februarie 2016

„Am ajuns la vama Sculeni și nici aici nu se oprește acest abuz îndreptat împotriva mea (fără să fiu anunțat de nimeni mi s-a anulat dreptul la libera circulație) și a ideii Unirii. Voi intra aici pe loc în greva foamei până voi putea merge acasă, în Basarabia.
Gândurile și rugăciunile voastre vă rog să fie cu mine. Sunt cu prietenul meu Marius Benchea de la Crucea Roșie care îmi va oferi asistență medicală. Sunt alături și de alți prieteni aici, la Sculeni.
UNIREA FACE PUTEREA!”, a scris pe Facebook președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

foto: /infoprut.ro

foto: /infoprut.ro

Vineri dimineață, liderul unioniștilor, George Simion, a aflat că are din nou interdicție de intrare pe teritoriul Republicii Moldova.

„O nouă interdicție. Pusă pe 6 ianuarie. Nu știu să-mi zică mai multe detalii, nu am voie să intru în Republica Moldova. La ora 12:00 trebuia să fiu la Teleradio Moldova să înmânez premiile la concursul Ars Adolescentina”, a comentat președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012. Totodată, acesta a spus că a primit un document în care este specificat faptul că este „inadmisibil în sistemul informatic”.

Mișcarea Civică Tinerii Moldovei, Blocul Unității Naționale și Diaspora unionistă au lansat deja apeluri publice către autoritățile Republicii Moldova, în care solicită anularea de urgență a măsurii interdicției impuse cetățeanului român George Simion, și către autoritățile de la București, cărora le cer să sancționeze politic și diplomatic măsurile abuzive impuse de conducerea Republicii Moldova.

articol preluat de pe: infoprut.ro

Soluția corecta în acest moment e sa mi se dea drumul sa vin acasă în Basarabia și cine e vinovat sa plătească! Nu…

Posted by George Simion on 6 Februarie 2016

Tinerii Moldovei, către Pavel Filip: Insistăm să rezolvaţi problema lui George Simion astăzi

Un pas mic pentru mine, un pas mare pentru acceptarea ideii REUNIFICĂRII! Ies din greva foamei deoarece iar s-au sucit:…

Posted by George Simion on 6 Februarie 2016