Democratie Directa – Radio Edera – Cinste – Onoare – Demnitate – Romania

DDR

Dragi romani de pretutindeni!

Suntem un grup de patrioti romani care VREM CA POPORUL ROMAN SA FIE SUVERAN IN PROPRIA LUI TARA ! Vrem ca poporul roman sa decida totul prin referendum, si vointa lui sa fie respectata! Trezeste-te romane! A venit timpul de ADEVARATA REVOLUTIE! Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana, sa fim stapani in tara noastra frumoasa, Romania! Si nimeni, niciodata sa nu ne mai calce in picioare, nici pe noi, nici pe copii nostri! Sa fim restectati si sa avem un cuvant de spus

OBIECTIVELE – Democratie Directa Romania

1* Democratie Directa

vrem ca toate legile, investitiile, cheltuielile, contractele importante sa fie supuse vointei poporului prin REFERENDUM, indiferent de vointa parlamentarilor. (sistem care functioneaza in Elvetia din 1831)

2* Transparenta si modestie parlamentara (ca in Suedia)

toti parlamentarii sa locuiasca intr-o garsoniera de 40 mp locuinta de servici, fara masina (sa fie langa Parlament), fara femeie de menaj, sa isi gateasca singuri, fara secretara. Toate conturile lor sa fie transparente, adica vizibile pe internet de catre oricine. Toate conturile de stat sa fie transparente. Toate sedintele parlamentului sa fie transmise in direct pe internet.

3* Efectele Democratiei Directe:

- Guvernul nu va mai poata sa semneze niciodata contracte fara vointa poporului, cum s-a intamplat la Rosia Montana, sau cu gazele de sist, si cum se pregatesc sa o faca viitorii alesi (Stop coruptie deci)

- In Elvetia oamenii nu se cearta intre ei, pt ca o persoana, chiar daca nu este de acord cu rezultatul votului, accepta mai usor vointa majoritatii. Asa o sa fie si la noi. – Faptul ca va fi intrebata opinia cetatenilor si pentru ca votul lor va conta, va duce respectul cetateanului si va creea constiinta valorii personale.

- Va mari interesul tuturora la realizarea investitiilor, unificand eforturile comunitatii si creand un liant cu minoritatile.

- In Democratia Directa exista INITIATIVA CETATENEASCA prin care poporul poate propune o lege (schimbare) semnand o petite care se inscrie printre subiectele referendumului. Daca sunt votate de popor, acestea devin AUTOMAT Lege, indiferent de vointa parlamentarilor.

- Va creste interesul in respectarea legilor, deoarece acestea vor fi votate de catre popor.

- Poporul va deveni stapan in propria lui tara. Permanent si pentru totdeauna.

Suntem convinsi ca trebuie sa reusim indeplinirea acestor 3 obiective principale, pt a aduce securitatea, linistea, respectul fata de cetatean, ridicarea constiinte valorii personale, intarirea interesului comun in participarea la investitii si asigurarea posibilitatii intregii natiuni de a decide. TINETI APROAPE! Sa facem un partid care sa participe la alegeri si sa reusim sa schimbam CONSTITUTIA ROMANIEI cu aceste obiective!

Veniti pe pagina grupului Democratie Directa Romania!
https://www.facebook.com/groups/DemocratieDirecta/

Explicati romanilor faptul ca EXISTAM si ca o sa le dam ocazia, pentru prima data in istoria Romaniei, SA ALEAGA CU ADEVARAT DEMNITATEA, CINSTEA, ONOAREA SI RESPECTUL DE A FI ROMANI SI STAPANI IN TARA LOR.
Doamne ajuta-ne daca meritam si vrem. Amin