Craciun pentru copiii care lupta pentru viata

foto (captura): youtube.com

foto (captura): youtube.com

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima si cea mai mare unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

La HOSPICE Casa Sperantei pretuim fiecare clipa de viata! Pentru ca fiecare clipa de viata trebuie traita fara durere si in demnitate alaturi de cei dragi.

MISIUNEA HOSPICE

Introducerea şi dezvoltarea în România a îngrijirilor paliative pentru bolnavii incurabili şi promovarea serviciilor la nivel naţional prin programe de educaţie, informare şi advocacy.

VIZIUNEA HOSPICE

Credem că toate persoanele suferind de boli grave sau incurabile în stadii avansate trebuie să beneficieze în mod gratuit şi la momentul oportun de servicii specializate de îngrijiri paliative, iar familiile acestora trebuie să aibă acces la servicii de sprijin şi consiliere.

10860849_10152886904767908_2764972727860338542_o

http://www.hospice.ro/home/