(Hospice Casa Sperantei) Moș Crăciun așteaptă scrisorile voastre în Plaza România şi Bucureşti Mall

foto: facebook.com

Până pe 10 ianuarie 2016 puteți duce scrisorile voastre către Moș Crăciun în Plaza România sau București Mall și le puteți depune într-una dintre cutiile speciale. Pentru fiecare scrisoare primită, cele două centre comerciale vor dona câte 15 lei către HOSPICE Casa Speranței, bani care vor fi folosiți pentru îngrijirea copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Trimite-i o scrisoare magică lui Moș Crăciun și vino în ajutorul celor care înfruntă un diagnostic necruțător!

Moș Crăciun așteaptă scrisorile voastre în Plaza România şi Bucureşti Mall.

Hospice Casa Sperantei

 

Pentru fiecare scrisoare pusă în cutiile poștale aflate în spațiile special amenajate din cele două centre comerciale, HOSPICE Casa Speranței va primi de la Plaza România şi Bucureşti Mall câte 15 lei, bani care vor fi folosiți pentru îngrijirea persoanelor afectate de boli incurabile.

Campania durează până pe 10 ianuarie 2016, iar pe 15 ianuarie 2016 se va alege, prin tragere la sorţi, câte o scrisoare pentru fiecare mall, iar dorințele menționate în acestea vor fi îndeplinite. Valoarea maximă pentru fiecare premiu este de 1000 de euro. Poți afla mai multe amănunte pe site-urile www.plazaromania.rowww.bucurestimall.com.ro și www.pandorrastyle.ro.

foto: facebook.com

foto: facebook.com

Decembrie este ultima lună în care mai puteți direcționa 20% din impozitul pe profit al firmei voastre pentru îngrijirea celor care, din cauza unei boli incurabile, nu se pot bucura de aceste sărbători. Voi, cei care nu puteți rămâne indiferenți la suferința semenilor, ne puteți susține în misiunea noastră de a fi alături de cei care luptă acum pentru viață!

20.hospice.ro

articole si foto preluate de pe: facebook.com/HospiceCasaSperantei, hospice.ro