Coaliția România Respiră – Stop fumatului in spatiile publice inchise

Coaliția România Respiră - foto facebook.com/coalitiaromania

foto si articol – facebook.com/coalitiaromania

Scopul acestei inițiative civice este protejarea sănătății persoanelor fumătoare și nefumătoare de efectele nocive ale fumatului.

10,9,8,7… Forumul Tinerilor din România și cele peste 150 de organizații membre, împreună cu Coaliția România Respiră, se pregătesc de dezbatere la Palatul Parlamentului, luni 27 aprilie, pe tema inițiativei legislative de modificare a legii 349/2002 privind prevenirea și combaterea consumului de tutun. Sunt așteptați experții medicali ai Coaliției, organizațiile partenere din domeniul drepturilor pacienților, drepturilor copiiilor, protejării mediului, parlamentari, membri ai guvernului, Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România și lista este foarte lungă. Tinerii își cer dreptul la sănătate în Parlamentul României și vor duce acolo și mesajul celor aproape 6000 de susținători de pe această pagină! Vă vom ține la curent cu imagini aproape “live” de la fața locului…țineți aproape…

Multumim mult, Andreea ! E cu atat mai importanta sustinerea ta cu cat mai avem doua zile pana la dezbaterea de la Parlament la care participa membri importanti ai Coalitiei, iar partea stiintifica va fi reprezentata de Societatea Romana de Cardiologie, Societatea Romana de Pneumologie si Fundatia Inimii. Multumim din nou tuturor sustinatorilor nostri carora le adresam aceeasi rugaminte:"like us" si dati mai departe ! Inainte de votul legii in plenul Camerei deputatii trebuie sa afle ca majoritatea romanilor isi doresc spatii publice fara fum de tigara.

Posted by Coaliția România Respiră on 24 Aprilie 2015

articol preluat de pe https://www.facebook.com/coalitiaromania