Atelier de instalat sistemul GNU (2)

Fundatia Ceata - foto preluat de pe ceata.org

foto si articol - ceata.org

București, România — miercuri, 29 aprilie 2015, orele 17:00 — et. 1, ActiveWatch, calea Plevnei nr. 98, bl. 10C.

Data 29 aprilie 2015
Orele 17:00
Orașul București, România
Sala et. 1
Gazda ActiveWatch
Adresa Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C
Calendar vCal, iCal

La cererea utilizatorilor, Fundația Ceata organizează încă un atelier consecutiv de instalat distribuții libere ale sistemului GNU, în cadrul laboratorului Sponge.

La atelier, participanții sunt așteptați să se prezinte cu calculatoarele lor portabile. Fiecărui participant i se recomandă să vină cu bateria încărcată, încărcătorul și un disc video de 4,7 GO sau o memorie pe USB de minim 2 GO.

Voluntarii noștri îi vor asista pe participanți în procesul de instalare de distribuții libere ale sistemului GNU cu nucleul Linux, la alegere între Trisquel și Parabola. După instalare, vor fi prezentate cele mai utile aplicații din sistem, inclusiv terminalul, împreună cu câteva comenzi de bază.

Participarea este gratuită, dar necesită înscrierea în prealabil. Dacă doriți să participați la acest atelier, vă invităm să vă înscrieți completând formularul de mai jos:

Despre Fundația Ceata

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal pe 10 iunie 2008 și a devenit fundație pe 15 februarie 2013. Încă de la formarea sa, Ceata se ocupă cu activismul pentru programe libere, cu organizarea de evenimente pe tema libertății digitale și cu realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere.

Vă rugăm să sprijiniți activitatea Fundației Ceata prin sponsorizări, donații regulate ca membru susținător, prin donații unice sau prin ajutor ca membru voluntar.

Licența articolului

Ca toate paginile acestui sit, și acest articol este pus la dispoziție de Fundația Ceata sub licența liberă CC-BY-SA – atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă difuzați acest articol, vă rugăm să specificați sursa și licența articolului, eventual modificat.

articol preluat de pe https://ceata.org