APEL pentru UNIRE!

MAREA ADUNARE TRICOLORĂ

foto si articol – actiunea2012.ro

Cu ocazia manifestărilor de marcare a 97 de ani de la Unirea Basarabiei cu Țara, Platforma Unionistă “Acțiunea 2012” face un apel către românii de pe ambele maluri ale Prutului pentru a contribui la eforturile în direcția reunirii celor două state românești.

Acum, mai mult ca oricând, contextul internațional este unul favorabil proiectului istoric al Reunificăriii.
Acum, mai mult ca oricând, planul de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană ca entitate statală separată a fost sabotat iremediabil de clasa politică duplicitară de la Chișinău.
Acum, mai mult ca oricând, trebuie acționat pentru a salva milioanele de cetățeni basarabeni din fața amenințării repetării scenariului din Ucraina și de a le oferi acestora o umbrelă de bunăstare și securitate.

În acest sens, facem apel la românii de pe cele două maluri ale Prutului să se unească în jurul unor idei și acțiuni comune și să contribuie la îndeplinirea dezideratului unității naționale în cadrul aceluiași stat.
Stăm la dispoziția oricui dorește să participle activ la realizarea Unirii și îi invităm pe toți cei care doresc să ni se alăture, la Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale, duminică, 29 martie de la ora 14:00 la manifestarea MAREA ADUNARE TRICOLORĂ. Participanții sunt rugați să aducă cu ei un drapel tricolor. Vor urma apoi pe date istorice de 16 mai și 28 iunie manifestații ale demnității naționale, în cadrul cărora vom solicita împreună regăsirea românilor de pe cele două maluri ale Prutului în cadrul aceluiași stat.

Unirea face puterea!

23 martie 2015

articol preluat de pe http://actiunea2012.ro/