Vocea TA în pandemie – Monitor de integritate și empatie

Vocea TA în pandemie – Monitor de integritate și empatie - foto preluat de pe www.facebook.com/initiativaromania2016

Vocea TA în pandemie – Monitor de integritate și empatie

foto si articole preluat de pe www.facebook.com/initiativaromania2016

13 mai 2020

 

Nu ar trebui să trecem cu vederea ce se întâmplă în pandemie – fie că sunt fapte reprobabile sau, dimpotrivă, de omenie.
De aceea am creeat această platformă care este VOCEA TA.
Ca să te faci auzit, trimite-ne o sesizare accesând ”Adaugă sesizare” pe site-ul nostru.

 

Vocea TA în pandemie – Monitor de integritate și empatie

Vremurile de criză și de izolare scot la iveală ce e mai bun și mai rău din noi. Hoția și incompetența nu încetează să își arate fețele dacă stăm acasă. Dar exemplele de solidaritate și empatie sunt peste tot în jurul nostru.
Vocea ta în pandemie este o platformă civică de monitorizare deschisă tuturor cetățenilor.

➡️Intră pe site-ul https://voceatainpandemie.initiativaromania.ro și semnalează faptele pe care n-ar fi bine să le uităm: populism, incompetență, achiziții deșănțate, corupție, exemple de profit oneros de pe urma pandemiei, speculă.

Nu vrem să dăm uitării nici faptele bune: cetățeni, voluntari sau autorități care au acționat salutar, au dat dovadă de omenie, responsabilitate și solidaritate.

Proiectul ”Vocea TA în pandemie – Monitor de integritate și empatie” este susținut de Friedrich Naumann Foundation Romania and Moldova și este realizat de voluntarii mișcării civice Inițiativa România în colaborare cu parteneri civici, organizații și mișcări din toată țara.