USR e vocea ta! Cea mai mare campanie de consultare civică din istoria politică a României

”USR e vocea ta!”, cea mai mare campanie de consultare civică din istoria politică a României - foto preluat de pe www.usr.ro

”USR e vocea ta!”, cea mai mare campanie de consultare civică din istoria politică a României

foto si articol preluate de pe www.usr.ro
15 decembrie 2017

Uniunea Salvați România - USR - foto preluat de pe facebook.com

Uniunea Salvați România – USR – foto preluat de pe facebook.com

 

Uniunea Salvați România demarează, începând cu 17 decembrie 2017, o amplă campanie de consultare și dialog cu cetățenii României, primul demers de acest fel al unui partid din România.

Câteva zeci de mii de chestionare vor fi completate de membrii USR ca urmare a dialogurilor cu cetățenii. Vom discuta cu voi despre nevoile societății, despre idei și proiecte, vom pune împreună bazele schimbării și vom pregăti o guvernare a cetățenilor pentru anul 2020. Vedem în aceste zile limitele unei guvernări izolate de cetățeni. USR face lucrurile altfel.

17 decembrie este Ziua Porților Deschise la USR, zi în care sunteți invitați să vă întâlniți cu membrii și liderii Uniunii Salvați România la sediile filialelor din București și din țară.

În următoarele trei luni, ne veți întâlni în toate orașele mari și mici din România, ba chiar și in sate. O să vă prezentăm activitatea noastră din Parlament cu ajutorul unui ziar conceput special pentru a marca un an de când suntem vocea voastră în Parlament, o să ne consultăm cu voi despre România.

În primăvară, USR va prezenta la nivel național rezultatele acestei consultări, care va lua în considerare opinia câtorva zeci de mii de cetățeni contactați de membrii și voluntarii USR.

“Proiectul nostru – USR e vocea ta! – este un pas firesc pe care noi, cei care ne-am asumat modernizarea României, îl facem către cetățenii care doresc să pună umărul la acest proiect de țară. Dacă vrem să schimbăm cu adevărat România, o putem face doar împreună și a venit timpul ca noi, cei care ne dorim acest lucru să fim mult mai mulți” a declarat deputatul Tudor Rareș Pop, coordonatorul proiectului ”USR e vocea ta!”.

Completează chestionarul la https://voceata.usr.ro/

articol preluat de pe facebook.com/Uniunea Salvați România – USR