Solicităm o anchetă a parchetului și renumărarea voturilor pentru primăria sectorului 1!

Clotilde Armand si Nicusor Dan - foto: romaniacurata.ro

Clotilde Armand si Nicusor Dan

foto: romaniacurata.ro
articol: campaniamea.de-clic.ro

CĂTRE: PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA SECTOR 1, DOMNULUI PREȘEDINTE DE LA CIRCUMSCRIPȚIA ELECTORALĂ NR. 1 – SECTORUL 1, PROCUROR ALEXANDRU STOIAN

In anul 2016 alegerile din sectorul 1 din bucuresti au fost fraudate, prin invalidarea unor voturi exprimate de cetateni catre candidata USB la Primăria sectorului 1, Clotilde Armand.
Numai prin renumărarea voturilor putem sa asiguram ca avem o democratie functionala.

Suna la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 si solicita anchetarea acestui caz. 021-313.98.26

Formeaza acest numar 021 222 03 61 si solicita renumărarea voturilor.Numarul este de la Biroul electoral de circumscripţie Sector 1.

Suna la Biroul Electoral Central si solicita renumărarea voturilor. Telefoane: 021.313.67.66; 021.313.66.76; 021.313.74.79

- Plangerile penale se depun la Judecatoria Sector 1 lunea si miercurea in intervalul orar 9:00-12:00
– Plangerile la Biroul Electoral de Circumscriptie Sector 1 pot fi depuse fizic la sediul lor sau trimise pe mail la adresa: bes1bucuresti@2016bec.ro
– Plangerile la Biroul Electoral Central pot fi depuse fizic la sediul lor sau trimise pe mail la adresa: secretariat@2016bec.ro

Exista o diferenta semnificativa de voturi anulate in sectiile de votare unde USB nu a avut observatorii, comparativ cu sectiile de votare unde USB a avut observatori.
Este si o diferenta privind optiunile alegatorilor, in sectiile de votare unde USB nu a avut observatorii, lumea a votat procentual mai mult PSD.

Nu zic ca daca se numara toate voturile corect Clotilde Armand o sa iasa.
Dar zic ca este nevoie sa fie investigata acesta frauda electorala, iar cei care au participat la ea, adusi in fata instantei.

în secțiile în care nu au existat observatori USB, candidata USB la Primăria sectorului 1, Clotilde Armand a luat mai puține voturi decât a primit USB pentru Consiliul local (de sector) unde tot ea a fost prima pe listă.

“Am solicitat renumărarea tuturor buletinelor de vot pentru alegerea primarului din sectorul 1 întrebuințate în secțiile de votare 5, 7, 9, 13, 16, 24, 27, 31, 55, 88, 111, 145, 146, 151, 152, 155, 157 și 158, aflate în circumscripția teritorială a sectorului 1 București. Motivul este că, în aceste secții, între procentajul voturilor pentru Clotilde și cel al voturilor nule, s-a înregistrat o corelație negativă puternic semnificativă (-0,555, nivel de semnificație 99%). Cu alte cuvinte, cu cât au fost mai multe voturi nule, cu atât mai puține pentru candidata USB la Primăria sectorului 1, Clotilde Armand. Mulțumim domnului Mircea Kivu pentru ajutor”, a scris liderul USB, Nicușor Dan, pe Facebook.

De ce este important?

Nu putem sa avem 4 ani de zile un primar care este ales prin frauda electorala.

Exista o diferenta semnificativa de voturi anulate in sectiile de votare unde USB nu a avut observatorii, comparativ cu sectiile de votare unde USB a avut observatori.

Potrivit primelor informări provizorii BEC, la sectorul 1 Clotilde Armand (USB) conducea cu 32,3 %, urmată de Dan Tudorache (PSD) – 31,9%, Alexandru Nazare (PNL) – 16,6% şi Eugen Tomac (PMP) cu 7,2%.

Apoi, peste noapte, in toate sectiile de votare unde nu au existat observatorii USB, s-au fraudat voturi, prin aplicarea de catre observatorii de la PSD-UNPR-ALDE-PNL-PMP. a unor stampile in plus pe buletinele de vot ale persoanelor care votasera cu Clotilde Armand, pentru a invalida acele voturi.

Semnati aici petitia Solicităm o anchetă a parchetului și renumărarea voturilor pentru primăria sectorului 1