(Andrei Pricopie) Protest Rezist – Ziua 201. „3,5 milioane de români, păcăliţi ca aceste nimicuri să ajungă la putere. Ar trebui închişi pe viaţă”

Protest Rezist - Ziua 201 - foto: Mihuţ Savu / Epoch Times

Protest Rezist – Ziua 201

foto: Mihuţ Savu / Epoch Times
articol: Andrei Pricopie / Epoch Times

19 august 2017

 

Coaliţia PSD-ALDE reprezintă un clan de mafioţi penali care uzurpă zilnic statul de drept ca un val ce loveşte încontinuu zidul moralităţii, au acuzat protestatarii #rezist, reveniţi din nou “pe baricade” în Piaţa Victoriei pentru a cere o schimbare fundamentală a modului în care este condusă ţara.

Început pe vremea când Guvernul condus de premierul PSD Sorin Grindeanu adopta, “noaptea ca hoţii”, controversata OUG 13 care dinamita Codurile penale, protestul #Rezist a intrat în ziua cu numărul 201. Cât va mai dura? Până când vom reveni la normalitate, pentru că libertatea nu e de vânzare, iar principiile nu se negociază, au transmis manifestanţii.

Vin în piaţă de 200 de zile pentru că cei care au comis o asemenea atrocitate împotriva statului de drept, împotriva unei justiţii drepte prin acel OUG 13 sunt încă liberi, mişună printre noi. Nu poţi să stai acasă când ştii că violatorii democraţiei au încă butoane. Nu poţi să stai nepăsător când ştii că cei care vor să elibereze pe cei care au furat România timp de 27 de ani deţin controlul. De la OUG 13 au început să cadă rând pe rând instituţii în mocirla corupţiei – Parlamentul, Curtea Constituţională, Ministere întregi cu miniştrii lor în frunte.

De asta stau încă în Piaţă, pentru că România doar a scăpat de o lege total împotriva moralităţii, a statului de drept, dar cei care au săvârşit o asemenea silnicie încearcă în continuare acelaşi lucru, cu alte unelte, prin Parlament, cu ajutorul CCR, prin modificări milimetrice care nu pot stârni revolta populară, ci încet, temeinic, şi gândit să nu trezească conştiinţa poporului. PSD-ALDE sunt un clan de mafioţi penali care uzurpă zilnic statul de drept ca un val care loveşte încontinuu zidul moralităţii. Nu îi las să facă asta, o să rezist până la sfârşit“, a declarat unul dintre protestatari.

Tânărul a explicat că, în acest moment cel puţin, ieşitul în stradă zi de zi, cu steagul României în mână, este singura soluţie pe care o vede.

Nu pot să stau în casă şi să privesc cum nişte hiene penale rup hălci din moralitate, rup hălci din banul public şi se dezmăţează pe munca noastră. Cred că protestul şi strada amintesc celor la putere că tot strada îi pune acolo. Tot cetăţenii. Cei care îi pun îi pot da şi jos. Dragnea, Tăriceanu, Tudose, Tudorel, Olguţa, Carmen Dan şi toată şleahta asta de miniştrii şi paralmentari PSD-ALDE sunt nişte penali ajunşi la putere, nişte incompetenţi notorii, nişte imorali, nişte repetenţi şi parveniţi, nişte baroni, condamnaţi sau inculpaţi. Trei milioane jumate de români au fost păcăliţi ca aceste nimicuri să ajungă la putere. Ar trebui închişi în puşcării pe viaţă. Să fie stârpită sămânţa asta de politician corupt, imoral, fără niciun gând pentru România“, a precizat protestatarul.

cititi mai mult pe: epochtimes-romania.com