Ploieşti – Miting pentru susţinerea echipei de fotbal FC Petrolul – video

imageResize

Foto: (c) Anamaria TOMA/ AGERPRES FOTO
AGERPRES/(AS — autor: Anamaria Toma; editor: Mircea Lazaroniu)

Peste o mie de suporteri ai echipei de fotbal FC Petrolul Ploiești participă vineri seară în centrul municipiului Ploiești la un miting de susținere a acestei formații, în condițiile în care conducerea clubului este cercetată în arest preventiv pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

Manifestanții au scandat împotriva conducerii clubului, dar și lozinci de susținere a echipei, membrii galeriei cântând părți din imnul Petrolului, pe un fundal de sunet de tobe.

Manifestanții au afișat două bannere de dimensiuni mari pe care sunt inscripționate mesajele “Petrolul nu moare niciodată”, “Suporteri de carton, azi vi se vede adevărată față. Voi în fotoliu la căldură, noi cu Petrolul aici pe viață”.

De asemenea, aceștia afișează steaguri în culorile grupării, steaguri cu un cap de lup care este simbolul clubului, dar și steaguri albe cu mesaje precum “Petrolul suntem noi”, “Uniți pentru Petrolul” și “Petrolul nu moare”.

Octav Preda, unul dintre reprezentanții suporterilor în relația cu FC Petrolul Ploiești, a declarat că manifestarea este menită să atragă atenția faptului că echipa are nevoie de susținere, iar autoritățile trebuie să găsească soluții având în vedere situația dificilă a acesteia.

Protestul este autorizat să dureze până la 18,30, manifestanții fiind supravegheați de jandarmi și poliție.

articol preluat de pe http://www.agerpres.ro/