Obiectivele USR PLUS pentru primele 100 de zile de guvernare

Obiectivele USR PLUS pentru primele 100 de zile de guvernare - foto preluat de pe www.facebook.com/alianta2020usrplus

foto si articol preluate de pe www.facebook.com/alianta2020usrplus

Alianța USR PLUS - foto preluat de pe https://www.facebook.com/alianta2020usrplus

Alianța USR PLUS – foto preluat de pe https://www.facebook.com/alianta2020usrplus

7 decembrie 2020

 

Obiectivele USR PLUS pentru primele 100 de zile de guvernare

USR PLUS intră în discuțiile pe tema formării viitoarei coaliții guvernamentale cu un set amplu de priorități, măsuri prezentate românilor în campania electorală și care trebuie să se regăsească în viitorul program de guvernare, cu termene clare de adoptare și implementare.

Printre obiectivele pe care Alianța le vrea a fi îndeplinite în primele 100 de zile se numără atât adoptarea în Parlament a legilor de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor, respectiv ale aleșilor locali, cât și desființarea atât de controversatei Secții speciale, înființate de Liviu Dragnea pentru intimidarea și șantajarea magistraților.

Reducerea numărului de parlamentari la 300 este un alt obiectiv de îndeplinit în primele 100 de zile de la formarea noii majorități parlamentare, la fel adoptarea proiectului USR care facilitează accesul cetățenilor la informațiile de interes public.

Tot în primele 100 de zile sunt pe agenda USR PLUS măsuri privind Sănătatea, Educația, Mediul și, nu în ultimul rând, combaterea sărăciei. Detalii: https://bit.ly/3ooSv5g.

Este timpul unor reforme reale și profunde. România are nevoie de ele!