Congresele USR și PLUS au decis ca cele două partide să devină unul singur (15 august 2020)

Congresele USR și PLUS au decis ca cele două partide să devină unul singur (15 august 2020) - foto preluat de pe https://www.facebook.com/alianta2020usrplus/

foto si articole preluat de pe www.facebook.com/alianta2020usrplus;

15 august 2020

 

Congresele USR și PLUS au decis ca cele două partide să devină unul singur

Congresul USR și Convenția PLUS au decis astăzi ca cele două partide să devină unul singur.

Este un pas important pentru noi, pe care l-am făcut din trei mari motive:

Suntem la fel. USR și PLUS sunt două partide pornite de jos, din stradă, formate din oameni onești, competenți, cu experiență în viața reală, fie că vorbim de business, societate civilă, management public sau mediul academic.

Ne dorim aceleași lucruri. Și unii, și ceilalți ne dorim o Românie curată și modernă. Și unii, și ceilalți vrem să scăpăm de hoție și de impostură.

Împreună suntem mai​​ puternici. Am văzut anul trecut că dacă mergem împreună avem șans​​e să ne batem de la egal la egal cu vechea clasă politică. Și dacă vrem să schimbăm România, trebuie să avem puterea să putem face asta.

Astăzi am luat decizia politică privind fuziunea și urmează să facem pașii juridici pentru ca ea să fie înregistrată cu acte în regulă. Vă mulțumim pentru încrederea de până acum și vom continua lupta și la alegerile următoare ca Alianța USR PLUS.

 

Uniunea Salvați România – USR: Congresul USR a adoptat protocolul de fuziune cu PLUS, un pas politic major și necesar înaintea congresului reunit de astăzi în care se va vota fuziunea celor două partide

USR s-a născut în urmă cu doar patru ani, pe bazele unei inițiative dedicate Bucureștiului. Astăzi, suntem un partid pentru întreaga Românie. Am ajuns de la câteva mii la zeci de mii de membri. Electoratul nostru a crescut și el până la câteva milioane de români care ne sprijină și au încredere în proiectele noastre.

USR a ajuns să conteze pe termen lung în politica românească, va continua să crească și să ofere românilor o alternativă reală și credibilă, cu oameni profesioniști, de bună credință și bun simț.

Astăzi, am votat pentru intrarea într-o nouă etapă. Vom continua să ne facem datoria față de români, vom continua să luptăm pentru o Românie modernă, „ca afară”, din care tinerii să nu mai dorească să plece!

Schimbăm România. Stradă cu stradă, oraș cu oraș. Om cu om.