Nicușor Dan – Jurnal de campanie electorală (27 – 31 august 2020)

28 august 2020 - Nicușor Dan: Primele minute ale campaniei electorale, primele afișe lipite împreună cu Ludovic Orban și Dan Barna, care au dat chiar și o mână de ajutor. La propriu :) - foto preluat de pe https://www.facebook.com/NicusorDan.ro/

28 august 2020 – Nicușor Dan: Primele minute ale campaniei electorale, primele afișe lipite împreună cu Ludovic Orban și Dan Barna, care au dat chiar și o mână de ajutor. La propriu :)

foto si articole preluat de pe https://www.facebook.com/NicusorDan.ro/

 

Să schimbăm lucrurile împreună!

Cred că implicarea noastră, a tuturor, este singura șansă pentru a schimba în bine lucrurile din jurul nostru. De aceea, în urmă cu 10 ani, eu am decis să mă implic și să mă lupt cu administrația anchilozată, ineficientă și cu funcționarii corupți.

Trăind în București și fiind nemulțumit de felul în care se dezvoltă orașul, de distrugerea spațiilor verzi și a clădirilor de patrimoniu, am decis să înființez Asociația Salvați Bucureștiul, un ONG care a câștigat sute de procese legate de spații verzi și clădiri de patrimoniu, și care a reușit să se impună ca o voce puternică și respectată în mișcarea civică din România.

După succesele obținute cu Asociația, am decis că trebuie să fac un pas mai departe, să trec la următorul nivel de implicare. Alături de alți oameni care au dorit să se implice am construit de la zero Uniunea Salvați Bucureștiul, prin intermediul căreia am intrat în 2016 în lupta electorală pentru Primăria Capitalei și am obținut rezultate foarte bune în București.

Încurajați de aceste rezultate, am decis să mergem mai departe, să ne implicăm la nivel national, și am pus bazele Uniunii Salvați România, care a adus un val de prospețime în viața publică din România.

Am decis să merg mai departe, să mă implic în continuare și să lupt pentru aceleași valori și principii pentru care mă lupt de peste 10 ani. Cred că alături de toți cei care doresc să se implice, alături de toți cei care susțin valori comune, putem schimba lucrurile, putem schimba mentalitățile și putem avea, în final, țara pe care ne-o dorim!

 

Premii

- Premiul I la Olimpiada Internațională de Matematică 1987 din Habana, Cuba

- Premiul I la Olimpiada Internațională de Matematica 1988 din Canberra, Australia

 

• de 10 ani mă lupt cu corupția în București

• am salvat hectare întregi de parcuri de la distrugere

• am salvat Primăria de la plata a zeci de milioane de euro către samsarii imobiliari

• am sprijinit mii de oameni care ar fi avut de suferit din cauza obstrucțiilor ilegale.

• nu fac parte dintr-un sistem corupt

• nu am nimic de ascuns

• am fost singurul candidat la alegerile locale din 2016 care a publicat lista finanțatorilor

• vin din societatea civilă

• încă din 2008 am lansat „Pactul pentru București”, semnat și încălcat de toate partidele

• susțin consultarea publică a cetățenilor

• am lângă mine oameni la fel de implicați

 

https://www.nicusordan.ro/

https://noulbucuresti.ro/

 

31 august 2020 – Nicușor Dan – S-o ajutăm împreună pe Gabriela Firea să nu se mai chinuie zi de zi în trafic de la Voluntari la București și retur

Să trecem de la un primar turist la un primar care locuiește în Capitală și e interesat de rezolvarea problemelor Capitalei!

 

 

 

29 august 2020 – Nicușor Dan: Îi mulțumesc actorului @Claudiu Maier pentru susținere așa cum mulțumesc tuturor oamenilor de cultură, artiști, personalități ale vieții bucureștene, care sunt alături de mine.

Vreau să fac din București un oraș important pe harta culturii europene.

#NoulBucuresti

 

28 august 2020 – Nicușor Dan: Mai este o lună, cea mai importantă, înainte de alegerile prin care putem face schimbarea și vreau să vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, susținere, încurajări.

Tu ce vrei să schimbi pe strada ta?” este o campanie a USR PLUS, pe care o susțin, prin care puteți să le scrieți candidaților de la USR PLUS despre ceea ce vă doriți să se întâmple după alegeri.

Puteți de asemenea să semnalați problemele voastre candidaților PNL.

Este important să rezolvăm marile probleme ale Bucureștiului, dar e nevoie de soluții pentru fiecare în parte. Pentru că toți suntem București. Noul București. Vă mulțumesc.

 

 

28 august 2020 – Nicușor Dan: Campania pe care am început-o azi e pentru toți bucureștenii, pentru toți cei care cred că orașul nostru merită mai mult, că Bucureștiul poate mai mult.

În 30 de zile facem primul pas spre Noul București – orașul în care te miști mai bine, respiri mai bine, câștigi mai bine. Orașul în care să-ți fie drag să trăiești.

Fiecare dintre voi poate contribui la schimbare, prin votul din 27 septembrie!

#noulBucuresti

 

28 august 2020 – Nicușor Dan: Primele minute ale campaniei electorale, primele afișe lipite împreună cu Ludovic Orban și Dan Barna, care au dat chiar și o mână de ajutor. La propriu :)

Pornim în forță, de aici, din Piața Victoriei, locul în care PSD a dat cu gaze în bucureșteni, pe drumul spre îndepărtarea celei mai incompetente administrații pe care a avut-o Bucureștiul vreodată. Gabriela PSD Firea trebuie să plece cât mai repede!

Vă aștept alături pe 27 septembrie.
Save the date!

#Victorie #PNL #USRPLUS #NoulBucurești

 

27 august 2020 – Nicușor Dan: La miezul nopții, dăm împreună startul campaniei electorale!