Nicușor Dan – Jurnal de campanie electorală (24 – 25 septembrie 2020)

foto captura video

foto (captura video) si articole preluate de pe www.facebook.com/NicusorDan.ro

Au încercat să acapareze țara, în vremea lui Iliescu, a lui Năstase, dar mai ales în vremea ordonanțelor pentru justiție. Gabriela Firea este unul dintre pesediștii lui Dragnea care încă mai păstrează puterea, iar noi trebuie să eliberăm Bucureștiul din mâna lor. Vino duminică la vot și eliberăm împreună Capitala! - foto preluat de pe www.facebook.com/NicusorDan.ro

Au încercat să acapareze țara, în vremea lui Iliescu, a lui Năstase, dar mai ales în vremea ordonanțelor pentru justiție. Gabriela Firea este unul dintre pesediștii lui Dragnea care încă mai păstrează puterea, iar noi trebuie să eliberăm Bucureștiul din mâna lor. Vino duminică la vot și eliberăm împreună Capitala! – foto preluat de pe www.facebook.com/NicusorDan.ro

 

Nicușor Dan – Jurnal de campanie electorală (24 – 25 septembrie 2020)

Fiecare dintre regimurile Iliescu, Năstase, Dragnea și Dragnea al Bucureștiului, adică Firea, și-au impus propriile valori și ierarhii.
De fiecare dată, bucureștenii s-au mobilizat și au învins.

Votul de duminică este și acum un vot împotriva corupției, un vot pentru onestitate, pentru dreptate, pentru demnitate, pentru speranțe reale.

 

Cu elicopterul pregătit și Primăria închisă de azi până duminică, Elena Ceaușescu lansează ultimele fake-news-uri pentru București.
Chiar în aceste momente, în disperarea de final de campanie, într-o emisiune de televiziune, cabinetul numărul doi în PSD, Gabriela Firea, revarsă râuri de minciuni, invenții absurde și elucubrații, într-un spectacol al fabulației absolute.

Aflăm că bucureștenii au avut apă caldă și, dacă nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis și a tuturor guvernelor, iar despre mine puteți afla că am terorizat un oraș întreg.

La tot acest spectacol de fake-news contribuie din plin și televiziunea de casă a tovarășei, Antena 3, care reia pasaje dintr-o dezbatere electorală din 2016, fără a specifica pe ecran anul în care se desfășura.

După ce a refuzat cu obstinație o dezbatere, iată că Firea și-a comandat o reluare din 2016, la Antena 3. Așa ceva este complet ireal. Nu există decât o soluție ca să scăpăm de această mascaradă continuă, de această farsă grotescă fără limite: votul de peste 2 zile.
Altfel, Caracatița de Voluntari Firea-Pandele va continua să subjuge orașul și să-l distrugă.

 

Dăm totul pe teren, azi am mers cu echipa Alianța USR PLUS. Mobilizăm bucureștenii în ultima zi de campanie.

Noul București începe cu votul vostru, așa că veniți duminică la vot!

Publicată de Nicușor Dan pe Vineri, 25 septembrie 2020

 

Noul București poate deveni realitate peste câteva zile, cu ajutorul vostru. Am prezentat în campania electorală acest proiect, un București care poate mai mult și care merită mai mult, și vreau să ne apucăm de treabă chiar din prima zi.

Vom construi un București care să aibă un metrou de suprafață, mari parcări la intrările din oraș, un transport public modern și nepoluant, un sistem de semaforizare inteligent.

Un București în care se respiră un aer mai curat, pentru că plantăm pomi, oprim asaltul asupra spațiilor verzi, strângem gunoaiele și combatem în mod activ arderile ilegale.

Un București în care salariul mediu net poate ajunge la 1.400 de euro în patru ani de zile, fiindcă susținem tinerii antreprenori, digitalizăm și debirocratizăm relația cu mediul de afaceri, atragem fonduri europene. Un București de care să fim mândri și noi, bucureștenii, dar și toți românii.

Acum e momentul pentru un nou început în București, pentru un Nou București. Acest Nou București e posibil dacă spunem STOP administrației Firea-PSD, al cărei mandat a fost un șir de eșecuri generate de corupție și incompetență. Actuala administrație lasă în urma ei un oraș mai aglomerat, mai murdar și mai poluat, fără apă caldă, fără locuri de parcare, fără investiții din fonduri europene și fără mari proiecte de dezvoltare.

Am fost în această campanie pe străzile Capitalei, am vorbit cu sute de oameni și am simțit energia orașului, speranțele oamenilor, nevoia de schimbare în București. Am văzut că lupta noastră pentru valori – pentru corectitudine, eficiență și meritocrație în administrație, pentru bun simț și seriozitate – rezonează cu bucureștenii și cu așteptările lor.

Cu ajutorul vostru, al celor care cred în aceste valori, votul de duminică poate fi unul istoric.

Veniți la vot și faceți istorie pentru Capitala României!

 

Este revoltător că s-a ajuns atât de jos și că posturi de televiziune s-au pretat la campanii fățișe de denigrare a…

Publicată de Nicușor Dan pe Vineri, 25 septembrie 2020

 

Mesaj din partea familiei mele

 

Un interviu de acasă

Un interviu în care ne-am simțit ca acasă :) cu Aheea și Mirabela

 

Noul București

Noul București: un oraș în care oamenii se mișcă mai bine, respiră mai bine, câștigă mai bine.