Grupul de Rezistenta

Grupul De Rezistenta - foto - facebook.com

foto – facebook.com

Grupul De Rezistenta – 1 la suta (NECENZURAT!)

7 iulie 2010

Indignati de ultimele evenimente socio politice din Romania, cei 6 membrii ai Grupului de Rezistenta au luat decizia de a protesta prin muzica la adresa nepotismului, traseismului politic si a hartuirii tuturor categoriilor sociale prin masuri guvernamentale comandate abuziv. Mai mult, Naighba, Stoe Toxxic, K-Gula, DJ Undoo, DJ Dox si Brugner, trag un serios semnal de alarma vis-a-vis de pastrarea identitatii culturale a poporului roman. Cand presedintele ales al unei tari, spune ca “la 99% dintre romani le plac manelele”, cu restul de 1% ce facem???. Grupul de Rezistenta crede ca singura solutie este sa crestem procentul de “1%” prin solidaritate, cultura si libera exprimare a unor idei pertinente.

Asa s-a nascut piesa “1 la suta”. Produsa de Double L, ea si-a facut repede loc in inimile ascultatorilor de hip hop de la noi din tara. Incetul cu incetul si artisti din alte sfere muzicale au rezonat cu conceptul. Asa se face ca in videoclip apar si Hefe de la Coma, si Vlase (solistul formatiei ZOB).

O productie Ador Media, in regia lui Alex Ceausu, videoclipul imbina 3 elemente ale culturii hip hop: grafitti, DJing si MCing. Crewul G.B.S. a acceptat fara ezitare invitatia noastra si a contribuit extrem de artistic la realizarea decorului unde s-a filmat 90% din videoclip. Figurile cunoscute care apar in clip au acceptat cu placere si entuziasm colaborarea, ei facand parte din acelasi procent de “1%”, care nu blocheaza reteaua cu porno manele, sau care nu voteaza pe mici si bere. Multumirile merg catre intregul crew Facem Records (VD88, Deliric, Doc, Paul, Grigo, Aforic, Carbon, Nwanda, Cedry2k), Sisu, Bitza, Freakadadisk, Scanteie (Ad Litteram), Ghismo (Dagga), Kombat si intregul crew Hades Records, raku si Chill Brothers Records, Micutul C**** si lista continua mult si bine.

sursa – https://www.youtube.com