Fă-ți curaj să intri în politică!

Fă-ți curaj să intri în politică - foto preluat de pe www.facebook.com

Fă-ți curaj să intri în politică!

foto si articol preluate de pe facebook.com

10 iunie 2018

 

Fă-ți curaj să intri în politică!

Probabil te-ai enervat ieri (9 iunie 2018 ) în fața televizorului în timp ce vedeai imaginile de la mitingul PSD. Știam că sunt mulți. Asta este de fapt problema. Ei sunt mulți și se mobilizează la fiecare alegeri. Ca să facem curățenie, la alegerile din 2020 trebuie să fim mai mulți decât ei. În București și în marile orașe, dar și în comune și în sate, în toată țara.

E nevoie ca oamenii cinstiți să se implice în politică și să îi înlocuiască pe cei corupți. Nu e ușor, un singur om nu poate produce o schimbare, dar în USR vei găsi mai mulți oameni care luptă pentru schimbare și împreună vom reuși. USR crește în fiecare zi și ne organizăm pentru a opri PSD.

România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte! #USR

Uniunea Salvați România (USR) a fost creată de oameni obişnuiţi, care nu au mai făcut politică până acum, dar care s-au săturat de corupție și incompetență.

Luptăm ca România să fie guvernată transparent, de oameni competenți, care înțeleg să respecte legea și interesele societății. Alături de noi sunt oameni care își lasă deoparte carierele personale, își sacrifică din timpul dedicat familiei, din convingere că singura șansă de a face schimbare în România este implicarea fiecăruia dintre noi.

Hai alături de noi!