Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Folosim timpul de la coada la vot informand lumea despre gazele de sist si fracturarea hidraulica

noiembrie 16, 2014 @ 7:00 - 21:00

Este clar ca multi oameni din diaspora inca nu sunt informati cu privire la pericolul fracturarii hidraulice. Multi inca cred ca este vorba de ceva punctual, care are loc doar la Pungesti. Altii nu au auzit deloc.
Votul de duminica, 16 noiembrie, cand oamenii sunt mai atenti la ce se intampla in plan politic, reprezinta un moment extrem de bun pentru a ii informa.
Pentru ca tot vor fi cozi la votare in diaspora, haideti sa folosim timpul petrecut de oameni acolo pentru a ii informa in legatura cu cel mai grav subiect, pe care candidatii se feresc sa-l abordeze.

CE PUTEM FACE?
Putem sa va trimitem flyere, care sunt deja printate, din cele cu harta, o sa pun modelul in eveniment, sa vedeti despre ce este vorba.
Comandati si contactati in privat pe Maria Olteanu, indicand adresa si cantitatea necesara.

DE CE E NEVOIE:
De adresa voastra, pentru posta, si donatii pentru a putea acoperi costurile de transport.

Va fi nevoie de ceva donatii pentru a putea plati cheltuielile de posta. ne-am bucura daca ati contribui sume modice la bugetul pentru reprintare a acestor flyere. 1000 buc costa 50 lei, adica vreo 11 euro.
Ca sa ajunga la timp, comenzile trebuiesc date pana luni sau marti, cel tarziu. Avem undeva la 20.000 flyere.

Vorbiti, va rog, si cu cei din alte orase pe care ii stiti interesati de subiect si invitati-i in grup!

Deci, informam, informam, informam!

Pentru cine doreste si poate sa printeze, vor fi incarcate si modele de flyere.

Pentru cine vrea sa faca si mai mult, spe pot strange semnaturi si trimite pe adresa indicata in acest eveniment.

https://www.facebook.com/legeaantifrack

CE FACEM DACA SE IAU DE NOI CEI DE LA SECTIE?
Putem sa ne asteptam ca acest lucrur sa se intample, pentru ca, asa cum stim, ei folosesc orice metoda de a intimida si demobiliza oamenii. Raspundeti calm, invitandu-i sa parcurga, ca acest flyer este unul informativ, despre o problema de mediu, economica si sociala din Romania, care vizeaza pe toti cetatenii ei. Cum el nu contine nicio referire la niciunul dintre candidati, nu poate fi interzisa distribuirea lui in afara spatiului sectiei de votare. Mai mult, daca vor incerca sa zica ca este anticampanie, intrucat Victor Ponta e cel care s-a pozitionat foarte clar PENTRU exploatarea gazelor de sist, iar pliantul poate fi considerat anticampanie pt el, spuneti clar ca si candidatul Iohannis nu are o pozitie diferita fata de Ponta, deci problematica de fata nu face subiect de diferentiere a celor doi candidati in campanie. Este un subiect civic de interes pentru cetateni, care foslosesc astfel, un prilej “oferit cu generozitate” de autoritati pentru a face campanie de informare. In lipsa unor alte asemenea prilejuri.
NU VA LASATI INTIMIDATI DE EI, NU AU NICIUN TEMEI SA NU VA LASE SA DISTRIBUITI FLUTURASI. CA SA NU FIE PROBLEME, INCERCATI, PE CAT POSIBIL, SA NU MENTIONATI NUMELE NICIUNUIA DINTRE CANDIDATI, EVENTUAL SA FACETI CLAR OAMENILOR CA AMBII CANDIDATI AU ACEEASI POZITIE, FARA A DA VREU NUME, CA SA NU FIE PROBLEME!

Detalii

Data:
noiembrie 16, 2014
Timp:
7:00 - 21:00
Event Category:
Etichete Eveniment:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/722991881116220/

Organizator

Maria Olteanu

Lasa un comentariu