ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 – Prezenţa la vot 52,31%, mai mică decât la alegerile din 2009. Ceva e putred in actuala democratie!

ora-21-bec

Deci “majoritatea” care hotareste ce este mai bine, acea majoritate care si asa are o componenta calitativa (in sensul de informata si cu capacitate de discernamant nemanipulata) discutabila, isi continua trendul descendent, de scadere numerica a celor dornici sa participe la procesul democratic de alegere a gospodarilor comunitatii!

Care sa fie cauza?
Sa fie neancrederea?
Sa fie lehamitea?
Intrebari retorice cu raspuns evident!

Sa mergem mai departe pe fir!
Care sa fie cauza acestor sentimente?
Sa fie rezultatele sistemului democratic, care in loc sa evolueze, s-a transformat intr-un mutant, intru-un aparat de manipulare si control al societatii?

Pai sa fie, dar cum a fost cu putinta acest proces de degradare?
Sa fie datorita faptului ca numarul si puterea celor care au fost factori decisivi, au fost mai degraba din tabara “lor”?
Sa fie datorita faptului ca “noi” suntem mai creduli din fire, mai naivi, mai nesmecheriti?

Ca orice organism bolnav, cu cat vom amana mai mult setul necesar de analize si tratamentul adecvat, cu atat durerile vor mai acute, perioada de convalescenta mai lunga si in final, sansele sa ne mai insanatosim, din ce in ce mai mici!

Boicotomani, Nulomani, ne miscam si noi mai cu talent? :-)

10462725_736842853053313_1842734332189583499_n

Respect si Solidaritate!
Uniti Schimbam!

PS
Astept cu nerabdare numarul final al celor care i-au votat pe cei din “marja de eroare” si o comparatie cu numarul semnaturilor “stranse” si depuse!
Comentariile, daca va fi cazul, atunci!

foto coperta mediafax.ro