Chiar daca nu votam la fel, sa ramanem impreuna!

Protest Uniti Salvam Rosia Montana - foto realizat de Cristian Vasile

Intr-un razboi, principiile de la care nu se abate unul din combatanti, cunoscute fiind de celalalt, care-si face tactica in functie de acestea, paradoxal, pot constitui un punct vulnerabil!

Intr-un fel, noi suntem in razboi!
Adversarul nostru, foloseste arme neconventionale, nu are scrupule, nu are principii morale!
In afara scenariilor din carti si filme, cand “Binili invinge” cred ca in general, pe termen lung, luptele au fost castigate de “cel rau”, tocmai din acest motiv!
Presupunand ca ar iesi Ioha, desi are sanse bune sa nu, si presupunand ca am continua acest interes pentru schimbare si dupa alegeri, teoretic ar trebui sa avem conditii mai prietenoase in mandatul lui!
Deasemenea, cei care organic suntem anti-Ponta (sau mai precis ce reprezinta el) am putea continua impreuna, nedivizati asa cum suntem acum!
Uneori, principiile dupa care noi actionam si pe care “ei” le cunosc foarte bine, in anumite momente de rascruce, ne pot aduce deservicii, de care “ei” evident ca profita!
Problema mea acum, nu sunt cei care merg sa voteze din convingere, manipulati sau din interes pe unul sau pe celalalt!
Problema mea acum nu sunt cei pe care nu-i intereseaza politica!
Problema mea este ca, prin acesta initiativa, “Votul Nul” pe care am sustinut-o si eu pana de curand si cu care de principiu sunt de acord in continuare, practic, din pacate, este un factor suplimentar de dividere, a celor care cred ca avem noua din zece obiective, comune!
Daca majoritatea acestei grupari la care ma refer, ar fi imbratisat votul nul, era altceva!
Se pare ca nu a venit inca momentul.
Se pare ca nu ne-am copt suficient!
In aceste conditii, daca nu putem sa facem front comun, macar sa nu facem caz de optiunea celuilalt, sa nu lasam sa creasca o prapastie intre noi, si dupa, indiferent cine castiga, sa nu ne aducem acuzatii reciproce si, ce este cel mai important de altfel si poate face diferenta, sa continuam constructia uneia sau mai multor initiative, pe care, la urmatoarele alegeri, sa le votam cu incredere si cu toata inima!
Chiar daca nu votam la fel, sa ramanem impreuna!
Respect si Solidaritate!
Uniti Schimbvam!

PS
Acum ma gandesc ca poate acesta a fost sa fie motivul pentru care eu sa ma razgandesc! Mesajul de unitate, si dupa!
Avocat trebuia sa ma fac!
:)

Concert de muzica clasica The Beatles – Hey Jude

foto http://revolution-news.com/