USR e vocea ta! Cea mai mare campanie de consultare civică din istoria politică a României

”USR e vocea ta!”, cea mai mare campanie de consultare civică din istoria politică a României - foto preluat de pe www.usr.ro

USR e vocea ta!, cea mai mare campanie de consultare civică din istoria politică a României

foto si articol preluate de pe www.usr.ro
articol preluat de pe voceata.usr.ro

Uniunea Salvați România - USR - foto preluat de pe facebook.com

Uniunea Salvați România – USR – foto preluat de pe facebook.com

 

Participă la discuție și susține cauzele care îți protejează viitorul, viitorul pe care îl ai în țara asta care îți este cămin. Dacă eviți politica spui că ești de acord cu orice se întâmplă.

- Schimbă România în mai bine
- Protejează justiția de infractori
- Luptă pentru sistemul de sănătate
- Luptă pentru învățământ
- Luptă împotriva sărăciei
- Infrastructură
- Pensii
- Europa

Este țara noastră. Aici trăim, aici muncim, și merităm o clasă politică care să-i servească pe cetățeni.

Citește mai multe în ziarul USR

 

Raspundeti aici la chestionarul USR e vocea ta

 

INTRĂ ÎN POLITICĂ!

Manifest USR

Putem fugi de politică, dar politica nu va fugi de noi. Timp de 26 de ani cetățenii au spus că politica este murdară, că toți politicienii mint și fură. Timp de 26 de ani cetățenii au spus că politica nu este pentru ei. Apoi a fost #Colectiv. O generație de oameni care își văzuseră de cariere și-au dat seama că dacă ei nu fac politica, politica oricum va fi făcută. Dar de către cei mai răi dintre noi. E ușor să stăm fiecare în bula noastră, dar realitatea se răzbună. Și fiecare dintre noi putem fi victime.

Până acum un an, noi, membrii USR eram cetățeni care ne vedeam de cariere. Mulți dintre noi suntem IT-iști, ingineri, arhitecți, fermieri, profesori, medici. Și eram buni în meseriile noastre. Dar nu e destul. Pentru că avem o țară în comun. Pe care o iubim. Pentru care merită să ne luptăm cu Ceilalți.

Da, nu suntem politicieni profesioniști. Asta se vede. Cu bune și cu rele.

Suntem cetățeni români înainte de toate. Care s-au săturat să stea deoparte. Și trebuie să fim mai mulți.

România are nevoie de fiecare! România are nevoie de tine. Hai în USR!

Dacă vrei să schimbi România pe termen lung, intră în politică. Dacă vrei ca Justiția să nu mai fie terfelită în numele unor condamnați penali, intră în politică. Dacă vrei ca părinții și copiii tăi să aibă acces la medicamente și la servicii de sănătate decente, intră în politică. Dacă vrei să dăm o șansă reală educației copiilor noștri, intră în politică. Dacă vrei să redăm demnitatea bătrânilor care ne cer ajutorul pe la guri de metrou și pe la semafoare, intră în politică. Dacă vrei să salvăm satul românesc de sărăcie și înapoiere, intră în politică. Dacă vrei mai mult de zero kilometri de autostradă, intră în politică. Dacă vrei să ne recâștigăm respectul ca țară, intră în politică. Dacă vrei să reconstruim țara asta și să o menținem pe harta Europei, intră în politică.
O să fie un drum lung și greu. Foarte greu pe alocuri. Dar nu există altă bătălie mai importantă decât asta.

Hai în USR!

articol preluat de pe voceata.usr.ro